Pepe este de domeniul trecutului! Raluca Pastrama, sarut patimas cu noul iubit.

Raluca Pastrama l-a dat uitarii pe Pepe. Nu doar latino lover-ul si-a refacut viata, ci si fosta sa sotie care a fost surprinsa in timp ce se saruta cu patos cu noul partener. Cine este noul iubit al brunetei?

Se pare ca Raluca Pastrama a decis sa mearga mai departe dupa divortul de Pepe. Dupa ce artistul s-a afisat in public cu noua iubita, iata ca de aceasta data nici fosta sotie nu s-a lasat mai prejos. Raluca a fost surprinsa in timp ce se saruta patimas cu noul iubit.

Raluca Pastrama a decis sa-l dea uitarii pe tatal fetitelor si sa mearga mai departe. Pepe a fost primul care si-a refacut viata dupa divort, iar de curand fost sotie a postat in mediul online o imagine cu noul iubit, in timp ce se sarutau cu patima. Insa, se parte ca Raluca nu este pregatita sa-si expuna viata personala in public, iar la cateva minute dupa ce a postat fotografia a sters-o.

Identitatea barbatului cu care se saruta nu este cunoscuta, pentru ca Raluca a tinut sa-i acopere fata, insa este cert ca fosta sotie a lui Pepe si-a refacut viata dupa divortul de artist.

loading...
Cu toate acestea, in descrierea imaginii frumoasa bruneta a tinut sa-l numeasca ne noul partener ”iubirea mea”, insa ramane de vazut daca Raluca Pastrama isi va asuma noua relatie, asa cu fostul ei sot a facut-o.

In urma cu ceva timp, bruneta a declarat ca nu se gandeste sa-si refaca viata, ba din contra, vrea sa-si dedice tot timpul fetitelor sale, insa pare ca a revenit la ganduri mai bune.

“Acum nu ma intereseaza anumite lucruri, am alte prioritati. Eram prea copila, cand am inceput aceasta casatorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la randul lui, avea alt copil.

Nu am stiut sa manageriez, sa controlez anumite situatii si lucruri, pe care nu mai doresc sa le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au intors impotriva mea.
Nu e un repros pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci sa trec in planul al doilea, sa-i pun pe ceilalti in prim-plan. Azi nu as mai face aceeasi alegere. Nu e bine sa te neglijezi, sa accepti sa intri pe un plan secundar, fiindca asa m-am pierdut pe mine insami.

In viata trebuie sa inveti sa ai grija si de tine. Nu faci asta, comiti o greseala. Care te poate costa foarte scump!”, a marturisit fosta sotie a lui Pepe.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro