Petrecere de pomina in familia lui Pepe.

Pepe a sarbatorit alaturi de apropiati de ziua lui.

Artistul, in varsta de 42 de ani, a ales sa-si serbeze ziua de nastere intr-un cadru mai restrans, acasa, doar cu prietenii apropiati.

Pepe si iubita lui, Yasmine Ody, se comporta din ce in ce mai des ca o familie. Artistul si frumoasa satena pare ca se cunosc de o viata si radiaza unul langa celalalt. Cat despre relatia cu cele doua fiice pe care le are cu Raluca Pascu, solistul deja le-a facut cunostinta cu noua partenera si au fost plecati chiar si in prima lor vacanta impreuna, in Franta.

Micutele nu au putut lipsi nici de la petrecerea de aniversare a tatalui lor, care, de aceasta data, a vrut sa fie inconjurat doar de prietenii apropiati si de familie. Asadar, din cateva clipuri postate pe retelele sociale de Oana Roman, una dintre apropiatele interpretului, se poate vedea clar cum Pepe radiaza de fericire si este mai implinit ca niciodata. Cantaretul se poate declara un om norocos, caci la eveniment toata lumea i-a facut o multime de urari si toti amicii au sarbatorit alaturi de el.

loading...
Maria si Rosa i-au cantat din suflet „La multi ani” tatalui lor si au dansat cu invitatii. Cand a venit momentul tortului, Pepe a dorit sa le lase pe micute sa sufle in lumanari, semn ca nu mai are nevoie de dorinte si ca are tot ce vrea.

Nici Yasmine nu a intarziat sa il felicite pe iubitul ei de ziua lui, asa ca imediat dupa ce s-au stins lumanarile l-a sarutat pe artist, facandu-i o urare.

Perioada de dupa divort pare ca i-a suras lui Pepe, caci solistul si-a refacut viata langa Yasmine, o tanara care este make-up artist.

Totul a decurs foarte bine pana acum intre cei doi, mai ales ca fetitele cantaretului deja au facut cunostinta cu iubita tatalui si s-au apropiat foarte mult de ea.

Cu toate acestea, Pepe a declarat la momentul oficializarii relatiei cu tanara ca nu isi doreste sa grabeasca lucrurile, ci le lasa sa vina de la sine: „Nu vreau sa dau momentan nicio declaratie pentru ca suntem foarte la inceput. Daca vorbesc acum, m-as grabi. Nu e niciun secret si nu ascund ca as fi cu Yasmine, mai ales ca am pus acele filmulete cu noi pe Stories Instagram. Daca as spune vorbi acum ca am o relatie, si peste doua luni nu vom mai fi impreuna… Intelegeti de ce nu vreau sa vorbesc.”, a declarat artistul, cu ceva timp in urma, pentru click.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro