Relatia dintre Andrei Dascalu si Roxana Ghita, dupa ce finalistul de la Survivor a postat o imagine cu Maria Chitu.

La doar cateva zile dupa ce si-au facut aparitia impreuna, cei doi au dat semne ca relatia lor ar fi la sfarsit.

Intre Roxana Ghita si Andrei Dascalu, finalistul de la Survivor Romania 2021, a fost intotdeauna o relatie stransa, chiar din timpul competitiei, dar mai apoi lucrurile au luat o altfel de intorsatura.

Razboinicii au reluat legatura dupa finalul sezonului doi al emisiunii de la KanalD, incercand sa construiasca o relatie amoroasa.

Roxana se impacase cu putin timp in urma cu fostul ei iubit, dar a ales sa il paraseasca pe acesta pentru a-si petrece timpul cu Andrei, cel pentru care a inceput sa aiba sentimente inca de la inceputul competitiei.

Cei doi au aparut pentru prima data impreuna la Stafeta Mixta, moment in care au oferit mai multe detalii in ceea ce priveste relatia pasionala pe care o au.

loading...
Roxana: Credeam ca e doar din partea mea si nu voiam sa par dubioasa. Eram dupa atata timp in jungla, nu ma mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei.

Andrei: N-a fost un prim pas. Noi ne-am inteles foarte bine.

Mi-am dorit ceva mai mult, dar nu in competitie. Am zis ca daca ma inteleg bine cu Roxana sa continuam la fel in competitie, iar cand iesim daca o sa fie sa ne intelegem la fel, o sa vedem ce o sa fie.

De asemenea, Roxana Ghita spune ca momentul in care Andrei s-ar fi apropiat de Maria de la Razboinici in timpul competitiei a deranjat-o destul de mult, desi recunoaste ca nu a avut niciodata astfel de momente de gelozie.

Roxana: Au venit foarte multe persoane in echipa razboinicilor. Stiu ca a fost la unificare, un gest, cand i-a dat parul dupa ureche Mariei. Cu Andrei ma simt destul de geloasa, eu nu sunt geloasa.

Maria cred ca i-a incheiat un nasture.
Andrei: Da, a fost un gest. Ma bucur ca ea a zis ca nu este o persoana geloasa. Nu avea de ce sa fie geloasa, a fost un gest involuntar. A fost doar un gest, fara sentiment fara nimic.

Andrei Dascalu a publicat pe Instagram o poza cu Maria Chitu, fosta lui colega de echipa, iar in josul numelui etichetat a pus si o inima albastra, culoarea razboinicilor.

La scurt timp dupa aceasta postare, Roxana Ghita si-ar fi sterg contul de Instagram, insa nu se stie exact daca principalul motiv pentru acest gest este cel legat de poza cu Andrei Dascalu si Maria Chitu sau altul.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro