SORIN NICOLESCU, FOSTUL SOT AL ANDEI ADAM, OFERA PRIMELE EXPLICATII DUPA DESPARTIREA DE ARTISTA

Sorin Nicolescu, fostul sot al Andei Adam, a oferit primele declaratii despre divortul care urmeaza sa se pronunte. Dupa sase ani impreuna, cei doi au ales sa o ia pe drumuri diferite.

Chiar daca Anda s-a afisat deja in bratele altui barbat, Sorin sustine artista este din acest moment o femeie singura, confirmand astfel desparitirea in mod oficial.

Desi nu a oferit prea multe detalii, Sorin a declarat ca el si Anda trec printr-o perioada nu tocmai buna si ca, indiferent de orice, fiica lor va ramane pe primul loc.

„Iar Anda este libera sa faca ce crede ea ca e mai bun pentru viata ei. Are tot dreptul si merita orice isi doreste. Cred ca acum este si putin dezorientata si, oricum, trecem cu totii printr-o perioada dificila, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat in viata si candva, mi-a demonstrat ca m-a iubit. Si mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul sot al vedetei.

loading...
Sorin a tinut sa precizeze ca orice om este liber sa faca ce vrea cu viata lui si ca nu are de gand sa-si spele rufele in public, adaugand faptul ca el si Anda au fost mereu un cuplu discret.

„Orice om e liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu unul nu o sa imi spal rufele in public, nu am facut-o si nu am sa o fac niciodata. Nu am fost atras de atentia publicului. Nu am aparut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante in viata noastra, mai ales acum sa vorbesc despre mama copilului meu. Ce conteaza ce probleme avem noi? Eu nu intreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro