Surpriza de proportii pentru Elena Marin.

Show-ul Survivor Romania 2021 a luat sfarsit, iar concurentii s-au intors acasa la familiile lor. Una dintre cele mai nerabdatoare a fost faimoasa Elena Marin care le-a dus dorul timp de sase luni cat a stat in Republica Dominicana.

Elena Marin a fost intampinata de cei dragi cu multe surprize, iar logodnicul ei a fost cel care a pus cireasa de pe tort.

Relatia dintre Elena Marin si iubitul sau a fost disputata de multe ori in cadrul emisiunii. Co-echipierii sai au acuzat-o in nenumarate randuri de falsitate, victimizare si ipocrizie, sustinand ca la fel procedeaza si in relatia conjugala.

Multi dintre ei au declarat ca faimoasa dansatoare ar sta in aceasta relatie de teama singuratatii si ca varsta o impinge sa accepte anumite lucruri doar pentru a avea statut de femeie la casa ei. Contrar celor spuse, ei sustin ca se iubesc cu adevarat si iubirea lor este puternica.

loading...
Marti, 12 iulie, a fost ziua in care cei mai multi dintre ei si-au revazut persoanele dragi dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Republica Dominicana. Dupa un zbor lung de 11 ore, Faimosii si Razboinicii au facut o escala de cateva ore la Istanbul, urmand ca ultimul zbor sa fie spre casa.

Desi nu a reusit sa ajunga in finala, dansatoarea Andreei Balan s-a declarat multumita de experienta Survivor Romania. Andrei, logodnicul ei, a fost unul dintre cei mai infocati fani si abia astepta sa o vada. Elena Marin a postat un Story pe Instagram unde le-a aratat fanilor sai cum a asteptat-o iubitul ei.

Nu doar Elena a trait intens emotiile revederii dupa atata vreme, ci si Andrei.

„Surpriza Elenei Marin din partea logodnicului la intoarcerea din Dominicana. Deznodamantul nu este cel mai important, ci experienta prin care au trecut toti si nu are pereche. Doar cei ce au fost acolo pot intelege ce inseamna cu adevarat Survivor.’

„…) Cel mai frumos semn este ca Elena si Alin Salajean au fost singurii care nu au renuntat la verigheta. Asta si faptul ca mai face uneori o inimioara sunt cele mai importante pentru mine. (…) Eu si familia Elenei am decis sa o reprezint doar eu in ultimul timp. Ultimele aparitii mi-au adus si cateva zeci de luptatori care ma vor astepta la aeroport. Ce se intampla pe internet ar trebui sa fie ilegal. Oamenii injura, jignesc, fara sa raspunda, fara sa plateasca, e inuman’, a zis Andrei, potrivit Teo Show.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro