”TATICUL” MANELISTILOR SARE IN APARAREA LUI DAN BURSUC

Ion Parnica, cunoscut drept „taticul” manelistilor, “Oneata” sau “Regele barbutului”, sare in apararea lui Dan Bursuc, dupa ce Fulgy l-a acuzat ca ar fi violat-o pe Margherita. “Drogat”, “copil din flori” si “panarama” sunt doar cateva dintre “apelativele” cu care cel care a “rostogolit” milioane de euro la masa cu Gigi Becali si Victor Piturca l-a caracterizat pe fiul lui Ionita si al Vioricai din Clejani.

In urma cu doua zile, Fulgy, fiul Clejanilor, a adus la adresa lui Dan Bursuc, cel mai cunoscut impresar de manelisti, acuzatii grave, facand referire la un presupus viol asupra surorii sale, Margherita. Dezvaluirile tulburatoare au fost facute pe o retea sociala, iar totul s-ar fi petrecut in urma cu mai multi ani, cand fata celebrilor lautari era minora.

Ion Parnica, cunoscut inclusiv ca “taticul” manelistilor, dupa ce a lansat multe nume grele precum Jean de la Craiova sau Adi Minune, a tinut sa intervina ca urmare a acuzatiilor lui Fulgy, punandu-l la punct pe fiul Clejanilor. In opinia lui “Oneata”, Dan Bursuc, pe numele sau real Daniel Paraschiv, nu ar fi fost capabil sa comita o astfel de fapta, mai ales ca, la randul lui, este parinte.

“Regele barbutului” sutine ca locul lui Fulgy este la ospiciu, din moment ce a ajuns sa-si distruga propria familie.

“Este un copil drogat care nu tine cont de familia lui si de lumea din jur. E un copil de bani gata, care acum isi reneaga familia si pe sora lui. E un l****** facut din flori. E un tampit, caruia drogurile i-au mancat creierul.

Asta trebuie neaparat internat intr-un ospiciu. Vorbeste numai aiureli si tampenii. Cum poate sa-si faca sora de ras in halul asta? Dan Bursuc, daca ar vrea, ar avea o mie de femei, nu s-ar uita la asa ceva. El vorbeste foarte aiurea de parintele lui, de tatal lui, dar apoi de alte persoane?

loading...
Trebuie internat pana isi revine. Pana nu ies drogurile din corpul lui, nu are nicio sansa in societate”, a spus Ion Parnica, luandu-i, astfel, apararea lui Dan Bursuc.

In continuare, “Regele Barbutului” sustine ca Fulgy, prin acuzatiile pe care le-a lansat, cauta doar sa fie vizibil, dar si sa-i distruga imaginea lui Dan Bursuc. Totodata, a tinut sa precizeze ca parintii tanarului aflat in prezent in arest la domiciliu sunt oameni care au muncit si care nu merita ce li se intampla in prezent.

“E o panarama care si-a facut de ras familia. Pe el nu-l intereseaza ca, de fapt, el e un ras. Pe mine ma deranjeaza foarte tare vorbele pe care le spune acest copil, mai ales ca a vorbit urat si de celebrul Dan Bursuc.

Ce copil e asta, atata timp cat isi face familia de ras? Parintii lui au pornit de jos, au muncit pe branci, eu ii cunosc de cand au ineput sa cante. Acum vine asta sa arunce cu noroi in ei.

Eu l-as tine intr-o pivnita si nu i-as mai da drumul afara. E un copil care vrea sa-si faca un nume pe spatele familiei lui. Ce creier poti sa ai daca iti denigrezi familia? Acum vad ca vrea sa distruga si familia lui Dan Bursuc, sa-i strice si lui imaginea.

In primul rand, Dan Bursuc are copii, nu ar face niciodata ce spune idiotul ala drogat”, a mai spus “Oneata”

In opinia lui Ion Parnica, Fulgy cauta doar sa castige bani de urma surorii lui, care nu are nicio vina in tot ce s-a intamplat in ultima perioada.

“De la droguri, viseaza milioane. Acum a lovit in sora lui, ia milioane pe sora lui. Creierul lui a fost mancat de droguri. Eu pe sora lui o cunosc de cand era mica.

E o fata linistita, la locul ei, chiar daca a patit si ea problema aia cu masina, cu condusul. Dar e o fata corecta si care isi vede lungul nasului. Nu merita ce-i face fratele ei”, a mai spus “Regele barbutului”.

In weekend-ul trecut, Fulgy, fiul Clejanilor, a facut o serie de dezvaluiri tulburatoare, referitoare la un presupus viol care ar fi avut loc in urma cu multi ani. Constantin Dan Manole a sustinut ca sora lui, Margherita, ar fi fost siluita de artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc.

“Dintr-o prietenie sincera, ce credeti ca a facut domnul Dan Bursuc, care are cati ani are, cu sora mea minora si copil influentat, ce credeti ca a facut? Ma, sa moara familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani!

Eu am aflat mai tarziu, pe la 18 si ceva, cand am fost dus la Lipatti si m-am intalnit cu toti copiii de lautari care radeau de mine si de ce i-a facut Bursuc lui sora-mea”, a sustinut Fulgy.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro