TELENOVELA IN TOATA REGULA LA SURVIVOR.

Andrei Dascalu si Roxana Ghita de la Survivor par sa fi pus capat relatiei inceputa de curand, la doar cateva zile de la prima lor aparitie in spatiul public.

Desi s-au placut de la inceputul competitiei, intre ei legandu-se o relatie de prietenie, care s-a continuat in ceva mai serios dupa ce emisiunea s-a incheiat.

In cadrul emisiunii Stafeta Mixta, Andrei si Roxana au vorbit despre sentimentele care ii leaga in prezent. „Credeam ca e doar din partea mea si nu voiam sa par dubioasa. Eram dupa atata timp in jungla, nu ma mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei”, spunea Roxana.

„N-a fost un prim pas. Noi ne-am inteles foarte bine. Mi-am dorit ceva mai mult, dar nu in competitie. Am zis ca daca ma inteleg bine cu Roxana sa continuam la fel in competitie, iar cand iesim daca o sa fie sa ne intelegem la fel, o sa vedem ce o sa fie”, a completat-o Andrei.

In cadrul aceleasi emisiuni, Roxana a recunoscut ca dupa unificare Andrei s-a apropiat de Maria Chitu, iar acest lucru a facut-o foarte geloasa.

loading...
„Au venit foarte multe persoane in echipa razboinicilor. Stiu ca a fost la unificare, un gest, cand i-a dat parul dupa ureche Mariei. Cu Andrei ma simt destul de geloasa, eu nu sunt geloasa. Maria cred ca i-a incheiat un nasture”, marturisea fosta razboinica.

„Da, a fost un gest. Ma bucur ca ea a zis ca nu este o persoana geloasa. Nu avea de ce sa fie geloasa, a fost un gest involuntar. A fost doar un gest, fara sentiment fara nimic”, a explicat Andrei Dascalu.

La putin timp dupa aceste declaratii au fost facute, Andrei a postat pe contul lui de Instagram o imagine cu nimeni alta decat Maria Chitu. Acum ramane de vazut daca cei doi mai sunt sau nu intr-o relatie. Pana la ora transmiterii acestei stiri, niciunul dintre ei nu au infirmat sau confirmat despartirea.a

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro