Un pod peste un rau din Teleorman s-a prabusit.

Un pod care traversa un rau din judetul Teleorman s-a prabusit, joi dimineata. Mai multi oameni au fost raniti si preluati de echipajele de ambulanta.

Un pod vechi de peste 100 de ani care traversa raul Vedea din judetul Teleorman s-a prabusit, joi dimineata, iar mai multi muncitori care lucrau la reabilitarea acestuia au fost raniti.

Incidentul a avut loc in localitatea Orbeasca de Sus. La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri si ambulanta.

Podul metalic peste raul Vedea a fost inaugurat in 1905, fiind primul pod de acest fel construit in zona. Structura are o lungime de peste 90 de metri, potrivit Hotnews.

Autoritatile intervin cu 4 ambulante, o autospeciala de transport victime multiple si o descarcerare.

loading...
Din primele informatii sunt sase persoane ranite, constiente. Este vorba de muncitori care lucrau la reabilitarea podului. Doi dintre acestia au fost transportati la spital.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, cinci dintre cei sase barbati care lucrau la podul din Orbeasca de Sus au cazut de la aproximativ 6 metri inaltime, dupa ce grinda din beton pe care se aflau s-a rupt.

„La data de 29 iulie a.c., ora 9.05, am fost sesizati, prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, despre producerea unui accident de munca in localitatea Orbeasca.

Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au constatat urmatoarele:
In timp ce o echipa de muncitori, apartinand unei societati din localitatea Comarnic,judetul Prahova executa lucrari de amenajare a unui pod peste raul Teleorman, o grinda din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt si acestia au cazut de la o inaltime de aproximativ 5-6 m. In urma incidentului au fost ranite 6 persoane, 5 aflate pe grinda si o persoana care se afla sub podul aflat in constructie.

Victimele au fost evaluate si transportate la o unitate medicala pentru investigatii. In cauza politistii efectueaza cercetari cu privire la accidentul de munca inregistrat”, se spune in comunicatul IPJ Teleorman.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro