Van Damme si Dani Mocanu danseaza, imbratisati, pe ritm de manea.

Lui Jean Claude Van Damme pare sa nu-i displaca deloc ritmurile orientale, chiar daca ele sunt interpretate de manelistii romani. Dupa ce a fost filmat intr-o masina, miscandu-se pe ritmurile lui Tzanca Uraganu, acum Van Damme s-a filmat alaturi de Dani Mocanu, care i-a dedicat cateva versuri.

Van Damme si Dani Mocanu asa cum nu credeai sa-i vezi vreodata: Tinandu-se de gat, cantand si dansand pe ritmul unei manele compuse ad-hoc. Iar actorului american nu pare sa-i displaca deloc genul.

„Pentru Van Damme fratele nostru Cum este ziua de Paste, ca Van Damme nu se mai naste Ii canta Dani Mocanu care a spart topul tot anul”

In clipul in care apar cei doi, Van Damme poarta pe umar o geanta din care isi iteste capul un catel. Actorul a adoptat din Romania catelusa aflata intr-o stare nu tocmai buna.

Desi este cunoscut ca fiind un dur al filmelor de actiune, Van Damme se emotioneaza atunci cand vine vorba despre animalute aflate in dificultate. Acesta are acasa nu mai putin de 15 caini.

loading...
Actorul american a ajuns in Romania pe 20 iulie. Clujeanul Gabor Ianku Strinfi a devenit celebru aproape peste noapte, dupa ce s-a filmat cu Van Damme intr-o masina, ascultand manele. Dupa ce filmarea a ajuns in spatiul public, tanarul clujean a fost acuzat ca i-a stricat imaginea lui Van Damme. Prin urmare, Gabor a decis sa prezinte exact situatia.

„M-am intalnit cu celebritatea internationala. Pentru mine a fost ceva enorm sa-l intalnesc si mai ales sa fiu cu el la masa si sa ma plimb. Ne-am distrat, ne-am simtit bine, dupa cum ati vazut si pe live. Ii vad pe unii acum care comenteaza ca i-am stricat imaginea. Vorbiti toti cum vreti. Sa fiti sanatosi toti, si cei care vorbiti de bine si cei care vorbiti de rau. Vreau sa va spun sa nu mai fiti rautaciosi, fiti voi baieti buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. In Bucuresti ne-am intalnit. Am profitat de ocazie si pana la urma n-am fost nici beat in halul ala, n-am fost nici singur sa-mi fac de cap, am fost cu taica-miu”, a declarat Gabor Ianku Strinfi.

Tanarul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme a precizat ca actorul nu era insotit de niciun bodyguard si a acceptat sa vina de bunavoie in masina cu el si cu ceilalti doi prieteni ai clujeanului. Dupa o noapte in care toti patru au baut si s-au distrat, Van Damme a fost dus la hotelul de 6 stele la care era cazat de catre Gabor Ianku.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro