Zanni, adevarul despre experienta Survivor Romania!

Zanni urmeaza sa faca noi dezvaluiri despre Survivor Romania 2021.

Zanni a postat primul sau vlog dupa ce s-a intors castigator de la Survivor Romania 2021. Faimosul a marturisit ca are anumite probleme de sanatate de care trebuie sa se ocupe, motiv pentru care va trebui sa faca un set de analize. Tanarul a mentionat faptul ca are o bacterie in piele, insa a incercat sa nu isi alarmeze fanii.

Zanni le-a multumit inca o data oamenilor care l-au sustinut si il sustin in continuare, pentru ca datorita lor se poate ingriji.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie sa fac niste analize, pentru ca ce am eu pe piele sunt niste infectii. Am o bacterie in sange, dar nu e ceva grav, trebuie sa iau antibiotic. Am dat o groaza de bani pe analize, oricum banii pe care i-am castigat, i-am castigat datorita voua si am de unde sa platesc”, a declarat Zanni, in videoclipul urcat pe Youtube.

loading...
Marele castigator Survivor Romania 2021 a facut un anunt neasteptat. Zanni a marturisit ca urmeaza sa posteze mai multe videoclipuri in care va vorbi despre ultimele sapte luni din viata lui.

Faimosul este pregatit sa faca dezvaluiri neasteptate despre colegii sai, de care a ramas socat in cadrul competitiei.

„Vreau sa fac niste serii in care sa va dezvalui chestii de la Survivor pe care nu le-ati auzit sau nu le stiati, vreau sa radem impreuna si sa dam cartile pe fata.

Gata cu vrajeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au inceput cantarile. Mi s-au deschis niste porti.
Mi-e rusine de multe momente pe care le-am avut la Survivor si destul de tarziu, dar nu prea tarziu, mi-am dat seama ca trebuie sa fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toti cautau sa ma penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. In momentele in care eu am exagerat, asa a zis lumea, ca am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate.

Au iesit demonii din mine si am rabufnit. Mie nu imi vine sa cred ce serpalai erau acolo. Oameni care aveau o varsta, care puteau sa fie parinti si bunici, se comportau libidinos, iar eu eram socat. Sunt convins ca v-a fost scarba de mine multora. Si mie mi-a fost”, a mai spus Zanni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro