Zanni, castigatorul Survivor, a postat imagini dureroase cu muscaturile de paianjen.

Zanni trece prin momente dificile din cauza unor muscaturi de paianjen! Artistul urmeaza sa mearga la doctor pentru ingrijiri medicale!

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, trece prin momente dificile din cauza unei muscaturi de paianjen. Tanarul s-a intors cu ea acasa tocmai din Republica Dominicana, acolo unde a stat luni bune in competitia fenomen de la Kanal D.

Nu este prima data cand l-a muscat un paianjen pe Zanni, artistul arandu-le si internautilor cu ce cicatrici a ramas pe picioare. Seara trecuta, tot pe picior, Zanni avea o rana imensa, care sangera, in urma muscaturii de paianjen.

Faimosul de la Survivor Romania 2021 a marturisit, pe contul lui de Instagram, ca acea rana il doare foarte tare si a inceput sa schiopateze. Artistul a vrut sa impartaseasca cu internautii cateva imagini de-a dreptul dureroase. Zannidache sustine ca va merge la doctor pentru ingrijiri de specialitate, caci are nevoie mare.

loading...
”Deci in urma unei muscaturi de paianjen, cam asa arata…asta e motivul pentru care schiopatez in momentul de fata, avem aici o muscatura de paianjen si ma doare prea tare. Nu e normal ce se intampla aici, oameni buni. Si in cazul in care vreti sa stiti, nu este prima musctura, mai este una aici, asta a fost mare cat tot piciorul, a ramas cicatrice. Nu va speriati, am vrut doar sa impartasesc cu voi, cam astia sunt balaurii cu care am avut de-a face in Dominicana.

Am avut unul si mai mare de atat, asta e mic copil, e pistol cu apa. O sa merg la doctor, nu va panicati. Sunt bine, sunt foarte bine”, a dezvaluit Zanni.

Infectia pe care o are Zanni este inca din timpul competitiei Survivor Romania, faimosul primind ingrijiri si un tratament serios in urma muscaturilor de paianjen suferite.

Mai exact, doctorul Teo i-a prescris lui Zanni un tratament cu antibiotice, insa artistul nu l-ar fi urmat, desi i-a spus medicului ca le ia. Faimosul le-a marturisit apropiatilor faptul ca din cauza lipsei mancarii s-a gandit ca poate medicamentele respective ii fac rau la stomac. Acesta a mai avut o experienta neplacuta pe parcursul emisiunii, cand a luat o pastila si a avut dureri de stomac si s-a gandit ca nu vrea ca acel incident sa se repete. Tocmai acesta este motivul pentru care infectia ”si-a facut de cap”, iar acum Zannidache suporta consecintele.

Zanni si Alex Velea au lansat ”Doamne, da-mi putin noroc”, la scurt timp dupa ce castigatorul Survivor Romania 2021 s-a intors din Republica Dominicana cu marele premiu, dar si cu trofeul competitiei. Se pare ca piesa a fost un real success pe Youtube, caci se afla in trendingul romanesc pe locul 3 si a adunat aproape 1,3 milioane de vizualizari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro