Zanni, prima melodie lansata dupa ce a castigat Survivor Romania!

Artistul a reusit sa demonstreze ca este cel mai veritabil supravietuitor din Republica Dominicana, iar acum s-a reintors la treaba.

Nu a trecut mult de cand Zanni s-a reintors in Romania cu trofeul Survivor, iar acum a reinceput sa faca ceea ce stie el cel mai bine: muzica. De curand a scos o piesa in colaborare cu bunul sau prieten, Alex Velea, iar in doar 14 ore de la lansare a reusit sa ajunga si in trendigul de pe Youtube.

Melodia „Doamne da-mi putin noroc” este bine primita de ascultatori, iar asta nu o spunem noi, ci internautii in sectiunea de comentarii.

Noua piesa a lui Zanni, in colaborare cu Alex Velea, a reusit sa ajung in doar 14 ore in topul de pe platforma Youtube.
In melodie, fostul Faimos se roaga divinitatii pentru a le da noroc si fratilor sai si de asemenea isi exprima loialitatea fata de prietenii sai care l-au sustinut neconditionat pana in aceste momente. Pesa a strans pana in aceste momente 296.754 de vizionari si peste 1.500 de comentarii.

loading...
„A venit Zanni si nu poti sa stai
E mare belea cu noi deci Velea hai
M-am intors cu o piesa de top
Doamne da-mi putin noroc

Doamne da-mi putin noroc, doar putin noroc
De familie peste tot, da-mi putin noroc
Il impart sa aiba si altii
Scap de ghinion toti fratii
Doamne da-mi putin noroc, doar putin noroc
De familie peste tot, da-mi putin noroc
Il impart sa aiba si altii
Scap de ghinion toti fratii
Inger, ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu
Eu sunt mic, tu fa-ma mare
Eu sunt slab, tu fa-ma tare
Ca viata e o jungla, o lupta si o fuga
Prin anii grei, cu oameni rai
Noroc ca-i am pe fratii mei
Si pentru ei, pentru ei sar si un foc
Uite asa ma rog”, sunt doar cateva dintre versurile noii sale melodii.

Comentariile au curs ca o avalansa, iar oamenii si-au exprimat parerea despre noua sa melodie. Se pare ca Zanni a reusit sa ajunga la inimile tuturor, iar „Doamne da-mi putin noroc” ar putea sa fie urmatorul hit al verii daca lucrurile vor continua astfel.

„Bravo Zanni si Velea!!!! Sunteti top! Super melodie! Te iubim Zanni, copil puternic si sincer/ Putin noroc, ca minte multa ai ZANNIDACHE/ Felicitari pentru tot, super piesa iti spune o femeie de 53 de ani, esti un copil frumos ,nu e numai noroc, esti forta ,ai castigat prin propriile tale forte,ai ajuns la inimile noastre/ Esti cel mai tare forta Zanni esti iubit de toata lumea, este meritul tau de campion/ NOROC …in sfarsit o melodie ascultabila in trending!!! Rupe Zanni/ poveste, talent, caracter, prietenii, succes pe mai departe baieti! Sunteti un exemplu!”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro