Zanni si-a marit tariful dupa ce a castigat Survivor.

Zanni s-a intors in Romania cu trofeul de la Survivor, dar si cu premiul in valoare de 50.000 de euro. Datorita popularitatii castigate in urma participarii la competitia difuzata de Kanal D, Zanni este pe cale sa isi mareasca tariful.

Zanni a castigat marele premiu de la Survivor Romania, intorcandu-se acasa mai bogat cu 50.000 de euro. Ei bine, in urma popularatatii castigate la Survivor, acesta este pe cale sa isi mareasca tariful. Ba chiar, el va incasa chiar mai mult decat Mario Fresh si Lino Golden pentru un concert.

„Mario Fresh si Lino Golden nu se mai dau jos din pat fara 2.500 de euro. Ei se afla in topurile muzicale, le-au crescut pretentiile. Iar Zanni cu siguranta ii va depasi pe Mario si pe Lino, dupa ce a castigat marele concurs de supravietuire Survivor Romania, filmat de Kanal D in Republica Dominicana’, au precizat apropiatii lor, pentru Impact.ro.

Mario Fresh are un tarif mai mare cu 500 de euro fata de Lino Golden. „Este foarte dorit la spectacole, pustoaicele sunt innebunite dupa el, are voce buna si este sarmant. El are tarife diferite – la baluri si cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele in aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, in strainatate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artisti din trupa lui’, au mai spus aceleasi surse.

loading...
Totusi, nici Lino Golden nu este mai prejos. Acesta castiga si el bani frumosi in urma evenimentelor la care canta. „El cere pentru un concert de 45 de minute, sustinut la baluri sau la cluburi, suma de 2.000 de euro, iar la cele in aer liber, suma de 2.500 de euro. La recitalurile private vrea 2.500 de euro, plus doua camere duble la un hotel de minimum 3 stele, pentru 4 persoane.’

In ceea ce-l priveste pe Zanni, este foarte probabil ca el sa ceara, dupa Survivor, si peste 3000 de euro pentru un concert.

Dupa ce Zanni a luptat vreme de sase luni in Republica Dominicana, tanarul a castigat Survivor Romania si a intrat in posesia marelui premiu de 50.000 de Euro. Totusi, trebuie sa remarcam faptul ca, in conturi, tanarul va primi mai putini bani si dupa ce se scad taxele, ramane cu 45.000 de Euro. Totusi, daca va intrebati cati bani a castigat Zanni pentru fiecare saptamana petrecuta in conditii greu de imaginat, va spunem ca suma este mare.

Potrivit celor mai recente informatii aparute in presa, Zanni ar fi castigat, in fiecare saptamana in care a participat la Survivor, 1.000 de Euro. Astfel, tanarul a petrecut 26 de saptamani in Dominicana, fiind cel mai longeviv concurent de la Survivor Romania. Dupa un calcul simplu, deducem ca Zannidache a primit 26.000 de Euro pentru cele 26 de saptamani in care a facut parte din show si, potrivit Playtech.ro, a plecat acasa cu nici mai mult nici mai putin de 71.000 de Euro, obtinuti in sase luni.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro