ALEXANDRA STAN A IESIT DE LA SALA CU “MUSCHII LA VEDERE”!

Uimeste de fiecare data cu aparitiile ei. Si nu de ieri, de azi! E drept, are si cu ce sa incante privirile. Alexandra Stan munceste insa enorm pentru un corp de nota 10. CANCAN.RO a intalnit-o pe celebra cantareata la scurt timp dupa ce a ”trudit” la sala si v-o prezinta, in exclusivitate, mulata din cap pana-n picioare.

Un clic pe reteaua de socializare in cautarea Alexandrei Stan nu are cum sa produca, niciodata, deceptie. O vei gasi infloritoare, copilaroasa, cu limba scoasa, dar mai rar trista. Vremurile cand iti puneai mainile la ochi privind imaginea terifianta cu vanataile de pe fata-i lovita de un perfid asa-zis iubit au trecut. Au curs anii, si in favoarea ei. Acum, Alexandra are timp si libertate pentru a face doar ceea ce-i place! Si o face bine de tot.

Muzica e pe primul loc, iar melodiile ei sunt gustate de fani, multi la numar. Si au de ce, pentru ca piesele artistei din Constanta urca adesea printre hit-urile de varf ale muzicii romanesti. Apoi, Alexandra nu rateaza nicicum sala de fitness, o a doua casa a ei. Argumente sunt inclusiv imaginile de ultima ora cu artista, pe care CANCAN.RO vi le prezinta. Mulata si camuflata, Alexandra Stan si-a aratat toti muschii.

Alexandra a iesit de la sala de fitness din Complexul Pescariu, unde a trudit din greu (se poate observa pe fata ei ca e obosita), si s-a indreptat catre locuinta unde ”parcheaza” atunci cand se afla in Bucuresti. Treningul negru si subtire mulat perfect pe trupul cantaretei a scos in evidenta formele de care Alexandra este mandra. Si are si motive. Cu pasi marunti, purtand pe umar geanta in care, probabil, si-a indesat echipamentul pe care l-a folosit la sala, vedeta a raspuns la telefonul care tocmai sunase. Din mers, a conversat pana cand a ajuns la destinatie. A urcat, precauta, scarile de la bloc, punand si mai mult in evidenta posteriorul de brazilianca, apoi s-a facut nevazuta.

loading...
Alexandra Stan chiar incingea atmosfera in mediul online la finalul anului trecut, cand imagini demne de filmele pentru adulti i-au scapat de sub control. O tara intreaga a vazut-o, apoi a venit si momentul cand unii au pus-o la zid. Putini. Dansul goala prin casa avea sa fie explicat chiar de catre Alexandra. Se simte ”libera” si se accepta asa cum este, indiferent de conjunctura.

Alexandra Stan avea sa posteze si un mesaj prin care a dorit sa lamureasca ”misterul”. Imaginile au ajuns ”din greseala” in mediul online, fiind destinate doar… iubitului sau. ”Un mic mesaj pentru cei care au vazut ultimele «stiri» cu mine. Sper ca nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greseala pe internet. Au fost facute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect inchis!”, scria, la acel moment, Alexandra Stan.

Invitata la o emisiune TV de monden, Alexandra Stan a comentat mai multe aspecte din viata ei. Cum se simte cel mai bine, ce ii place sa faca, secretul reusitei intr-o relatie si multe altele. ”De multe ori am vrut sa schimb ceva in viata mea. De cate ori nu eram fericita. Daca eram intr-un contract, daca aveam o colaborare cu cineva de cateva luni… Eu, daca nu sunt fericita, nu ma simt implinita, imi afecteaza creativitatea, libertatea, eu stiu, zic daca sunt intr-o relatie si se intampla asta, daca vad ca sunt constransa, mi se pare ca e o problema, sunt un fel de cal salbatic. Nu-mi place sa fiu imblanzita, asa, foarte usor”, dezvaluia Alexandra.

”Echilibrul” crede ea ca este secretul reusitei. ”E foarte important ca si barbatul si femeia sa aiba universul lui, separat de universul comun. Chiar si atunci cand sunt copii intr-o relatie, e important ca femeia sa aiba o activitate a ei, o intimitate a ei, un univers al ei. E bine sa ai si felia ta de pizza. Ca, daca in viata lucrurile nu se intampla asa cum vrei tu, nu ramai pe dinafara. Sa ai si tu ceva al tau”, spunea artista.

Si ar vrea ca iubitul ei s-o priveasca asa: ”Pai, sincer, asa cum sunt eu. Eu am vazut din relatiile mele ca barbatul are tendinta sa ma puna in anumite categorii, sa-mi puna anumite etichete si e chestia pe care nu o suport. Ma deranjeaza foarte mult, pentru ca sunt o persoana foarte complexa. Eu evoluez mereu, ma schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru ca-s artist, sunt creativa, cunosc oameni, calatoresc, nu sunt tot timpul la fel. Si e greu, din experienta mea am vazut ca barbatii isi fac, asa, o idee despre mine… Eu sunt genul de fire mamoasa intr-o relatie, sa am grija de toata lumea, sa fie totul bine, sa gatesc, sa fac curat…

Imi vine instinctul asta de nevasta! Si cred ca ei, barbatii, ma catalogheaza in felul asta de a fi, apoi cand devin artistul, e socul mare pentru ei. Nu stiu care-i faza… Nu se adapteaza la schimbarea asta si incearca sa ma puna intr-o categorie. Eu nu mai am asteptari. Am inceput sa iau oamenii asa cum sunt ei”, incheia povestirea Alexandra Stan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro