Alexandra Stan, primele declaratii dupa ce s-a speculat ca are probleme in casnicie, la doar 3 luni de la nunta

Alexandra Stan s-a casatorit in urma cu trei luni cu Emanuel Necatu, iar vestea casatoriei i-a luat pe multi prin surprindere. Multi nici nu stiau ca are o relatie, dar artista a dat vestea cea mare in exclusivitate pentru VIVA! La scurt timp de la nunta, insa, comportamentul din social media al artistei a starnit semne de intrebare. Un detaliu, in particular, a atras atentia tuturor!

Alexandra Stan ne-a marturisit ca a traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Emanuel Necatu si nu doar atat. Cei doi s-au si casatorit, vestea luand pe toata lumea prin surprindere, chiar si pe parintii artistei. Totul parea sa mearga excelent intre ei, insa un detaliu a atras acum atentia tuturor. Comportamentul artistei de pe retelele de socializare a starnit curiozitati cu privire la cum merge, in prezent, relatia cu sotul ei.

Artista ne-a povestit cu putin timp in urma ca este extrem de indragostita de barbatul caruia i-a spus „da’ la scurt timp de cand au inceput o relatie. Mult timp, chiar, vedeta s-a mandrit cu statutul de femeie maritata si si-a etalat inelul care simboliza dragostea celor doi.

De curand, insa, un detaliu a atras atentia: vedeta a renuntat la verigheta, lucru care poate fi observat din ultimele fotografii postate de Alexandra Stan pe retelele de socializare. De asemenea, s-a mai remarcat ca de pe retelele de socializare au mai fost sterse o parte dintre fotografiile in care vedeta aparea alaturi de sot. Ceea ce ne poate duce cu gandul in doua directii: fie ca este posibil sa-si fi facut prezenta primele probleme in casnicie, fie cei doi intentioneaza sa mizeze pe discretie si sa-si expuna relatia cat mai putin posibil.

Se pare ca cea de-a doua varianta ar fi cea plauzibila, avand in vedere declaratiile artistei. Alexandra Stan se afla, in prezent, cu sora ei, Andreea in vacanta. Fosta concurenta de la Survivor a subliniat ca isi doreste sa pastreze relatia cat mai departe de ochii curiosilor. De asemenea, ne-a mai precizat ca sotului ei nu ii place sa apara in presa.

loading...
„E absurd sa dau explicatii presei de fiecare data cand imi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar imi doresc sa pastrez cat mai intima relatia noastra, iar despre Emanuel sa nu se mai vorbeasca in presa, mai ales ca nu ii place. Eu sunt acum intr-o vacanta in Turcia cu sora mea si as vrea sa ma bucur de ea in continuare’, ne-a spus Alexandra Stan in exclusivitate.

Alexandra Stan ne-a spus, in exclusivitate, ca amandoi au initiat acest subiect si chiar au discutat despre copii. Cererea in casatorie a fost fix ca in basme. Emanuel a fost atent la fiecare detaliu si chiar s-a asezat in genunchi cand i-a oferit artistei inelul.

„Am initiat amandoi subiectul casatoriei, iar cererea in casatorie a fost fix ca in basme – s-a asezat in genunchi si m-a cerut. Amandoi ne doream sa intemeiem o familie si am verbalizat acest lucru. Mai ales ca ne-am gandit ca, daca ar fi sa aducem un copil pe lume, sa fim casatoriti si copilul sa fie botezat. Credem cu foarte multa tarie in asta si de aceea, cumva, am cochetat cu ideea si am zis: „OK, hai sa ne gandim serios la asta!, ne-a povestit Alexandra Stan.

Totul s-a intamplat pe plaja la Constanta, locul in care Alexandra a copilarit. Vedeta a descris momentul ca fiind „magic’, mai ales ca Emanuel a ales sa-i spuna o poveste speciala pentru a-si cere iubita in casatorie. Alexandra Stan a acceptat imediat!

„Apoi, cand am fost in Constanta, mi-a cerut sa-i arat plaja unde copilarisem eu, in cartierul meu. Am fost pe plaja si, cand am ajuns acolo, a ingenuncheat si m-a intrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus ca, atunci cand era mic, bunica lui ii povestea despre zane, cred ca se referea la licurici, la cei care sclipesc, si ii spunea ca sunt zane, de fapt. El toata copilaria lui a trait cu gandul la zanele acestea si isi dorea foarte mult sa intalneasca o zana in realitate, adica sa vada cum arata ea. Si, cand eram pe plaja, mi-a povestit lucrul acesta si m-a intrebat: „Vrei sa fii zana mea? si a fost foarte dragut. Am spus „Da imediat‘, a povestit Alexandra Stan.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro