Aya si Andrei de la Puterea Dragostei s-au despartit?!

Andrei si Aya de la Puterea Dragostei au pus punct relatiei?! Cei doi fosti concurenti aveau planuri de viitor impreuna!

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! Recent, Andrei de la Puterea Dragostei marturisea pentru WOWbiz.ro ca are de gand s-o ceara in casatorie pe Aya, iubita lui pe care a cunoscut-o in competitie, insa de putin timp se pare ca au pastrat putin distanta, cel putin in mediul online. Cei doi amorezi nu se mai urmaresc pe retelele de socializare, iar pozele au disparut.

Ba mai mult decat atat, blondina a postat si o fotografie cu un mesaj cu subinteles: ” Am plans dupa tine si acum realizez ca n-avea rost…”.

Aya si Mariana de la Puterea Dragostei au plecat in Germania, acolo unde familia blondinei locuieste. Andrei a ramas la Bucuresti, nu a mers cu cele doua in strainatate. Andrei spunea, in urma cu doua zile, la WOWbiz.ro, ca nu ei doi nu locuiesc impreuna, iar Aya a petrecut ultima perioada mai mult in strainatate.

loading...
„Nu locuim impreuna, dar petrecem foarte mult timp impreuna. Ea a stat in Germania in ultima perioada, dar acum s-a mutat in Bucuresti, a stat cu Mariana. Am zis sa o luam usor si daca totul merge bine si cu cererea, probabil vom face si acest pas”, a mai spus Andrei Luca.

si despre cererea de casatorie. Fostul concurent de la Puterea Dragostei marturisea ca nu a cerut-o inca de sotie pe Aya, insa are de gand. Ramane de vazut daca este vorba doar de o cearta de cuplu, ori cei doi au hotarat sa nu se mai afiseze in mediul online.

„ N-am cerut-o. Sa spunem ca exista si inelul, dar astept momentul oportun. As vrea sa fie intr-un loc frumos, intr-un loc de neuitat. Nu imi pasa de gura lumii, dar nici nu as vrea sa le dau subiecte. Ne-au acuzat multi ca n-am avea sentimente unul pentru celalalt. Noi am avut o relatie de bunul simt in casa. Ne aratam sentimentele in public cu masura, asa am fost crescut.

Noi am fost naturali si am pastrat o limita de decenta”, a marturisit fostul concurent de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro