Bogdan Mocanu, suparat foc si para pe Andra Volos!

Andra Volos l-a infuriat la culme pe Bogdan Mocanu, care a pus mana pe telefon si a sunat-o. Acum, artistul isi explica gestul. Iata ce a declarat!

Andra Volos si Bogdan Mocanu s-au cunoscut in cadrul show-ului Puterea dragostei si au inceput o relatie care a durat si in afara competitiei destul de mult timp. Totusi, cand nimeni nu se astepta, cei doi si-au anuntat despartirea. Ambii au luat-o pe drumuri separate si si-au vazut in continuare de viata.

Acum, manelistul si-a gasit fericirea in bratele noii sale iubite, cu cativa ani mai matura ca el si pe care se straduieste sa o tina departe de ochii curiosilor. Bogdan Mocanu se simte implinit din toate punctele de vedere. Pe plan profesional lucrurile nici ca puteau sa mearga mai bine de atat, iar pe plan amoros poate spune ca a invatat sa iubeasca din nou, caci noua lui partenera de viata pare sa fie aleasa inimii sale, de vreme ce se refera la ea ca fiind deja nevasta lui.

Se pare ca Bogdan Mocanu este suparat pe Andra Volos despre care spune ca dupa despartire l-a barfit peste tot, ba chiar a vorbit urat si de actuala lui iubita, iar aici artistul nu a acceptat si a sunat-o pe tanara. Iata cum isi explica acum gestul facut.

loading...
Artistul o acuza pe Andra Volos ca ar fi vorbit-o de rau pe cea pe care o numeste „nevasta lui”, iar in acel moment Bogdan Mocanu a vazut rosu in fata ochilor si a pus mana pe telefon si a sunat-o pe fosta lui iubita. Acesta spune ca a vrut sa o faca sa inteleaga ca nu poate sa vorbeasca urat de partenera lui de viata.

Mai mult, Bogdan Mocanu spune ca nu ar fi pentru prima data cand Andra Volos ar face acest lucru, in trecut ea ar mai fi avut astfel de edrapaje la adresa membrilor familiei sale sau i-a criticat piesele. De asemenea, el o acuza si ca ar fi vrut sa-l insele cu cel mai bun prieten al sau, Jador.

Totusi, daca a putut trece peste celelalte gesturi ale Andrei Volos, nu poate acceptat ca actuala lui iubita sa vreodata jignita de cineva.

„Sa fie clar pentru toata lumea, eu nu am sunat-o aseara pe „raposata” ca nu mai pot de ea, ca nu mai pot de vocea ei.

Pur si simplu s-au adunat prea multe chestii. Am tacut din gura cand imi suna familia si ea era cu altii. Am tacut din gura cand era cu mine si il cauta pe Jador ca sa… Am tacut din gura cand imi lua piesele si mi le comenta si ma injura peste tot si ma vorbea de rau pe unde apuca.

Nu m-a interesat, dar in momentul in care s-a apropiat de relatia mea si a inceput sa bata apropouri la pozele cu mine si cu nevasta-mea, s-a pus stop, acolo se duce tot respectul si toata buna crestere, nu exista acolo 7 ani de acasa. Familia mea e familia mea, casa mea e casa mea, cine intra acolo este dusmanul meu direct. Separat de asta nu am de ce sa ma scuz, este o reactie absolut normala. Vreau doar sa clarific ca nu am sunat-o din frustrari sau mustrari de constiinta, pur si simplu am vrut sa o fac sa inteleaga ceva”, a declarat Bogdan Mocanu pe retelele de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro