Bogdan „Syda” Ionescu va deveni tata a treia oara!

Bogdan Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, este in culmea fericitii pentru ca va deveni din nou tata! Sotia lui Syda, Sheila Giafer este insarcinata si va aduce pe lume o fetita. Bogdan Ionescu mai are doi copii din casnicia cu fiica lui Traian Basescu, pe Traian jr. si pe Sofia Anais.

Bogdan Ionescu si Elena Basescu au divortat in anul 2016. Dupa divort, Syda si-a gasit linistea in bratele Sheilei Giafer. Cei doi s-au casatorit anul trecut, iar acum urmeaza sa devina parinti. Bogdan Ionescu nu este la prima experienta de acest gen. Acesta mai are doi copii din casnicia cu fiica lui Traian Basescu, pe Sofia Anais si pe Traian Jr.

Ei bine, Bogdan Ionescu va deveni atata pentru a treia oara pentru ca Sheila Giafer este insarcinata. Sheila este insarcinata deja in patru luni si a trecut cu bine peste orimul trimestru de sarcina. Dupa ce a scapat de greturi si de simptomele specifice unei femei insarcinate, sotia lui Bogdan Ionescu se simte excelent.

Bodgan Ionescu si Sheila sunt mai fericiti ca niciodata. Fostul sot al Elenei Basescu va deveni din nou tata. Sheila este insarcinata si va aduce pe lume o fetita. Pentru a sarbatori vestea, cei doi au plecat intr-o vacanta in Italia, din care s-au intors la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit evz.ro.

loading...
In plus, Sheila este obisnuita cu copiii, iar rolul de mama nu va fi unul deloc dificil pentru ea. Fostul ginere al lui Traian Basescu a declarat de mai multe ori ca sotia lui se intelege foarte bine cu cei doi copii ai sai din casnicia cu Elena Basescu. Ba chiar, Syda spunea ca Sheila le citeste povesti si se joaca cu cei doi copii, care, cu siguranta, sunt fericiti ca vor mai avea o surioara.

Bogdan Ionescu si Sheila s-au casatorit anul trecut, la patru ani de la divortul lui Syda de Elena Basescu. Fostul ginere al lui Traian Basescu a mai fost la un pas de nunta si in 2018, cu fotomodelul Maria Grigoriu, insa relatia s-a intrerupt brusc, inainte de pasul cel mare.

Dupa ce au spus „da’ in fata ofiterului de Stare Civila, Syda si Sheila s-au casatorit religios in Turcia, iar petrecerea de nunta a avut loc in unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului. De asemenea, Bogdan Ionescu a cerut-o in casatorie pe Sheula in Sardinia, pe o plaja desprinsa din Paradis.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro