Connect-r si Misha, din nou impreuna!

Maya i-a reunit din nou pe Misha si Connect-r. Cei trei au fost surprinsi la mare, bucurandu-se de o vacanta binemeritata.

Chiar daca Misha si Connect-r s-au separat oficial printr-un divort petrecut acum patru ani, drumurile lor tot impreuna ii aduc. Maya, fetita nascuta din iubirea celor doi artisti ii va lega pentru totdeauna. Recent, Connect-r si fosta lui sotie au plecat impreuna cu Maya intr-o escapada la mare, comportandu-se ca o familie adevarata.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi cantareti extrem de indragiti de publicul romanesc atunci cand se intorceau de la plaja, indreptandu-se catre hotelul de lux unde sunt cazati.

Chiar daca nu mai exista nicio cale de impacare intre cei doi, Connect-r si Misha nu iti uita indatorile de parinti si fac orice pentru a o vedea pe fetita lor fericita.
Maya a fost toata un zambet in vacanta de pe litoralul romanesc, asta si datorita faptului ca ii avea pe ambii parinti langa ea.

In anul 2017 Misha si Connect-r au spus “Adio” relatiei de iubire pe care o aveau si din care s-a nascut Maya. Cu toate acestea, cei doi artisti au ramas prieteni si petrec mult timp impreuna de dragul fiicei lor.

loading...
Presa i-a tot impacat de-a lungul anilor, dar se pare ca, cel putin oficial, tot despartiti sunt in acte.

“ Nu suntem un cuplu in momentul de fata, De la divort presa ne-a tot impacat. Ma astept ca si de acum inainte sa ramana treaba asta.

Avand in vedere ca nu mai stam non-stop impreuna, ne intelegem mai bine .” a spus Misha intr-o emisiune tv.

Mai mult, nici Connect-r nu a fost indiferent la zvonurile aparute cu privire la o posibila impacare dintre cei doi.

“ Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat .” a declarat in anul 2018 artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro