Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei a cerut-o in casatorie pe Maria?

Cristian Marinescu si Maria de la Puterea Dragostei au o relatie de dragoste uimitoare si se pare ca vor sa treaca la pasul urmator.

Cei doi s-au cunoscut in casa Puterea Dragostei si chiar daca de-a lungul timpului au trecut prin numeroase impacari si despartiri, se pare ca acum traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cristian si Maria petrec foarte mult timp impreuna, iar in ultimele zile au postat imagini si filmulete in care se distrau in Bucuresti, lucru ce i-a bucurat nespus pe fani.

Cei doi s-au apropiat inainte de Marea Finala a sezonului trei, iar de atunci au fost vazuti tot mai des impreuna.

loading...
Pentru a-si arata iubirea fata de frumoasa blondina, Cristian Marinescu nu rateaza niciodata ocazia de a o scoate in oras, iar de data aceasta au fost vazuti chiar la o terasa din Capitala.

La un moment dat, Cristian Marinescu a postat o filmare cu iubita lui, iar printre cuvinte s-a auzit „Ea e aleasa!”, clipa in care Maria a zambit evident emotionata.

Acum aproape o luna, Cristian Marinescu si Maria Lungu s-au despartit, dar nu pentru prima data. Intre cei doi au mai fost conflicte, iar blondina a postat pe contul sau de Instagram un mesaj ma putin placut.

„Dragii mei, e pentru prima data cand imi spun of-ul aici fara perdea. Am fost umilita, am fost injosita, am fost tradata, dar am trecut peste in numele iubirii. DA! Am facut si eu greseli peste care s-a trecut cu vederea, recunosc.

Vi s-a prezentat un cuplu la TV care nu corespunde cu realitatea, in spatele caruia se ascundeau jigniri si ambitii, unde am fost tarata cu nepasare intr-un joc de care nu eram nici eu constienta.
Aici vreau sa pun punct umilintei pentru ca efectiv nu mai pot sa tac. Am ajuns sa ma prezint in ultimul hal pentru a proteja o persoana care ma foloseste pentru scopuri competitionale”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro