Cu ce incaltari a iesit Alexia Eram in oras.

Alexia Eram a surprins cu incaltarile cu care a iesit recent in oras. Aceasta clar nu s-a uitat la bani atunci cand le-a achizitionat. Cum a decis sa se imbrace fiica Andreei Esca la o iesire nocturna cu prietenii? Fata cu siguranta a atras privirile tuturor.

Alexia Eram a fost surprinsa in timpul unei iesiri nocturne in timp ce se afla la mare. Aceasta a plecat sa se distreze cu prietenii si desigur ca a profitat de evenimentele incredibile din cluburile de fite care l-au gazduit recent pe celebrul Tyga.

Fanii o stiau putin mai retrasa, dar iata ca de cand se zvoneste ca s-a despartit de Mario Fresh nu rateaza nicio petrecere si se bucura la maximum de anii tineretii si de Romania. Amintim ca fiica stiristei de la Pro TV studiaza in strainatate si este destul de des plecata din tara.

Show-ul tinut de iubitul cunoscutei Kylie Jenner a facut-o pe fata sa poposeasca putin pe litoralul romanesc. Satena si-ar fi dorit foarte mult sa se pozeze alaturi de cantaret, dar norocul nu a fost de partea ei.

loading...
Cu toate astea, a reusit sa-si faca o fotografie cu cineva din staff-ul sau. Alexia este pasionata de moda si cei care o urmaresc pe retelele de socializare o vad des urmarind trend-urile si achizitionandu-si mereu ultimele piese vestimentare iesite pe piata de la brand-uri celebre si care nu sunt deloc accesibile pentru unii.

Tanara a decis sa iasa in oras imbracata cu o rochie verde mulata si decupata in zona bustului, iar in picioare a optat pentru o pereche de bocanci de la Prada in valoare de 1.100 de euro. Mandra de tinuta compusa, Alexia a postat pe Instagram o serie de fotografii cu aceasta.

Amintim ca Iulia Albu a comentat-o pe fiica stiristei de la Pro TV in cadrul rubricii pe care a detinut-o in emisiunea ‘La Maruta’. Vedeta a marturisit ca se vede ca tanara se implica si in zona de moda.

“Alexia Eram are un cont de Instagram foarte cool. A abordat si zona de moda, a aparut si pe o coperta. Este cu siguranta mai implicata in categoria de influencer, un lucru foarte bun. Acum, toata lumea se va intreba cati bani face Alexia Eram din Instagram, dupa ce pana acum erau toti curiosi ce salariu are Andreea Esca”, a declarat Iulia Albu in cadrul emisiunii la “La Maruta”.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro