Cu ochii in lacrimi, Bianca Comanici a vorbit despre clipele de groaza pe care le-a trait alaturi de fostul iubit

Bianca Comanici a vorbit cu lux de amanunte despre relatia cu fostul iubit controversat! Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, dezvaluiri cu ochii in lacrimi!

Bianca Comanici, prezenta in emisiunea ”In Oglinda” moderata de Mihai Ghita, a vorbit cu lux de amanunte despre fosta relatie controversata pe care a avut-o acum cativa ani. Castigatoarea primelor doua sezoane Puterea Dragostei a facut destainuiri, cu ochii in lacrimi, despre clipele grele la care a fost supusa de fostul ei partener.

Sincera, directa, dar cu ochii inlacrimati, Bianca a dezvaluit de unde a inceput totul. ” La momentul respectiv aveam 17 ani, mergeam spre 18. Am fost intr-o relatie cu un baiat, el avea 24 de ani. Locuiam impreuna, nu aveam venit pentru ca eu eram la liceu, mama imi dadea bani si atat.

El nu muncea absolut deloc. El banii pe care eu ii aduceam in casa de la parinti, el ii dadea pe stupefiante. Nu mai era un om normal, asa cum l-am cunoscut, asta dupa doua luni si ceva. Mi-a propus sa ma duc in strainatate, sa ma prostituez.
Am ramas socata. Mi-a spus: hai, ca se castiga foarte bine. I-am zis, imi pare rau, dar daca vrei sa se intampla lucrul asta, poti sa te duci tu, pentru ca baietii castiga mai bine.

loading...
S-a enervat, avea ceva in mana, a aruncat..m-am speriat foarte tare, era putin agresiv. Si la un moment dat mi-a spus ca el facuse videochat cu fosta lui iubita, care era la fel, blonda..si mi-a propus chestia asta si i-am spus: imi pare rau, nu se poate, nu-mi doresc, nu-mi place, nu mi se pare demn. Eu nu acceptam asa ceva. Dar in acea perioada, consuma destul de mult alcool.
El bea si el imi spunea: hai sa bei cu mine. Stateam numai in casa.

Nu ne mai intelegeam atat de bine in momentul in care nu mai aveam bani. Mi-a propus, nu am vrut, consumasem alcool intr-o seara, efectiv m-a luat si m-a tras in fata camerei.

A pornit camera, m-a luat si m-a pus in camera. Eu eram in pijamale, atunci s-a intamplat, o data, de doua ori..pentru ca nu puteai sa faci in fiecare zi. Viata noastra intima nu era aceeasi. Se intampla acolo doua trei ore, dupa nu ma mai baga in seama. Eu dormeam singura. Am fost influentata, doar ca eu am facut-o din dragoste pentru el. El mi-a oferit incredere, ca o sa fim impreuna, ca o sa ne casatorim, ca o sa avem copil.
Noi n-am scos niciun ban de acolo”, a povestit Bianca Comanici.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a explicat faptul ca si-a dorit sa paraseasca emisiunea, atunci cand s-a aflat de trecutul ei. Bruneta sustine ca Andreea Mantea a sprijinit-o si i-a dat curaj sa mearga mai departe. In timp ce Livian incerca sa calmeze spiritele in casa, se pare ca Andreea Pirui, fosta concurenta si ea la Puterea Dragostei, ii aducea jigniri grave Biancai.

loading...
Totusi, prezentatoarea si-a recunoscut partea ei de vina si a reusit sa mearga mai departe. ”Ele au aparut ulterior, au aparut in februarie 2020. M-a sunat tata, mi-a zis ca nu este nicio problema, sa ma duc acasa ca ei sunt langa mine si sa sustin. In momentul respectiv vorbeam cu cineva la telefon si mi-a spus: Bianca, a aparut. N-am stiut cum sa reactionez…am zis ok, fug. M-am dus la primul magazin pe care l-am gasit, mi-am strans bagajele, l-am sunat pe Livian si i-am spus plecam acum sau niciodata. Eu nu mi-am dat seama…mie nu mi-era frica de reactiile oamenilor. Mie mi-era frica de reactiile oamenilor din casa, pentru ca eram certata cu toti si stiam ca toti o sa fie pe mine.

Andreea Mantea a fost prima persoana pe care am sunat-o. A incercat sa-mi fie alaturi, mi-a spus sa-mi asum lucrurile astea, sa accept ceea ce se intampla, m-a sustinut, asa cum o face de fiecare data. Pe Andreea am intrebat-o cum e pulsul in casa…Livian incerca oarecum sa le linisteasca pe fetele din casa. A fost un moment oin care Andreea Pirui spunea ca Bianca este asa, asa…Ca sunt femeie usoara, zdreanta, jigodie, cuvinte d-astea. S-a oprit si la un moment dat, Livian i-a spus: da, fetelor, multumim, ca ati lasat-o pe Bianca…eu nu intelegeam in momentul ala de ce face asa. Dar el de fapt voia sa le calmeze. Adevarul e ca si eu la randul meu am judecat anumite fete, fara sa-mi dau seama ca si eu am facut anumite lucruri. Eu am sters tot ce-am gresit din minte”, a conchis Bianca Comanici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro