Culita Sterp, ajutat de Survivor sa scape de faliment

Culita Sterp a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la Survivor. Cantaretul de muzica populara a ales sa iasa de buna voie din competitia de supravietuiere pentru ca nu a vrut sa rateze momentul nasterii primului sau copil. Se pare ca participarea la show-ul de la Kanal D i-a adus destul de multi bani, care l-au ajutat sa iasa dintr-o criza financiara.

Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus, care au adus la anularea concertelor, principala lui sursa de venit, l-au adus pe Culita Sterp in pragul falimentului. Jurnalistii de la Fanatik scriu ca artistul a suferit pierderi mari de bani in 2020.

Dupa ce s-a lansat alaturi de Carmen de la Salciua, Culita Sterp a devenit rapid cunoscut, iar firma pe care a infiintat-o in acel an a avut un succes din prima. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, anul 2019, cel chiar de dinainte de pandemia de coronavirus a fost cel mai bun cu putinta, profitul cantaretului fiind de peste 66.000 de lei.

Din nefericire, anul trecut Culita avea un imprumut mare la banca, in 2019 avand peste 75.000 de lei, pentru ca anul 2020 sa il gaseasca cu doar 2.500 de lei in cont si datorii uriase, peste 495.000 de lei.

Culita Sterp a a fost extrem de bine platit pentru prestatiile sale din concurs, cei minimum 3.500 de euro, saptamanal, devenind, la iesirea din competitie, suficienti bani pentru a strange o mica avere pentru fiul lui, nenascut in momentul cand a plecat din emisiune.

loading...
Cea mai atacata concurenta de colegii din echipa Faimosilor, Elena Marin, este si ea bine platita pentru prestatia pe care o are la Survivor Romania, ea incasand putin sub 2.000 de euro saptamanal. Avand in vedere ca a stat in competitie aproape pana la sfarsit, vedeta, cel mai probabil, a reusit sa stranga o mica avere, mai scrie sursa citata.

Si, asa cum era de asteptat, imediat cum autoritatile au permis desfasurarea evenimentelor, Culita si-a marit tarifele, „Pentru o nunta, Culita Sterp incaseaza, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formatia, sase sau sapte persoane. Normal, tine toata nunta, canta toata noaptea’, a spus, in exclusivitate, managerul lui Culita Sterp, dupa ce acesta a iesit de la Survivor Romania 2021.

In anii trecuti tariful maxim practicat de Culita Sterp era in jurul a 3.500 – 4.000 de euro pentru un asemenea eveniment, se pare ca popularitatea si simpatia obtinuta la Survivor Romania i-a ridicat tariful cu peste 20 de procente.

Chiar daca Daniela Iliescu si Culita Sterp au devenit parinti pentru prima oara, la mijlocul lunii iunie, acestia nu formeaza un cuplu inca si in acte. Despre acest subiect, fostul concurent din Republica Dominicana a dezvaluit foarte multe detalii.

Cantaretul le-a povestit fanilor ca isi doreste sa isi ceara in casatorie iubita, dar nunta va avea loc abia dupa botezul baietelului sau.

„Sunt foarte fericit. Urmeaza sa avem un copilas impreuna si chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar daca nu suntem inca casatoriti, o sa vina si asta, dar nu vreau sa stric surpriza. Vreau sa o cer, dar nu vreau sa spun cand. Prima oara o sa facem botezul si dupa aceea nunta.’, a spus Culita Sterp intr-un vlog de pe canalul sau de Youtube.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro