Delia Matache este insarcinata?! Cum a raspuns artista pe internet

Dupa ce s-a vehiculat ca Delia Matache ar fi gravida pentru prima oara, artista vine cu raspunsul.

Delia Matache a reusit sa atraga atentia tuturor atunci cand a iesit in parc impreuna cu sora si nepotica sa. Fiind o artista extrem de cunoscuta, multi au observat-o si astfel au aparut zvonurile cum ca ar fi gravida. Asta doar pentru ca Delia era imbracata in haine largi, asa cum a declarat in repetate randuri ca ii place sa se imbrace.

Astfel, multi au crezut ca ascunde o burtica de gravida. Pentru a elimina orice suspicine, cantareata a venit cu un raspuns pe masura.

Relatia dintre Delia Matache si Razvan Munteanu a reusit sa reziste trecerii timpului si cei doi sunt mai fericiti ca niciodata. Totusi, fanii artistei nu au contenit cu intrebarea legata de o posibila sarcina, asta chiar daca artista a declarat in repetate randuri ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui.

loading...
Recent, internautii au inceput cu intrebarile despre o posibila sarcina, iar drept raspuns Delia le-a aratat abdomenul plin de patratele. Astfel, nimeni nu mai are vreun dubiu si totul poate merge de-acum incolo asa cum trebuie, fara intrebari legate de bebe.

Nu de putine ori a vorbit Delia despre intregirea familiei, insa fanii au continuat sa insiste pe acest subiect.

„Intrebarea asta e standard, cred ca e «made in Romania». Nu cred ca oamenii pe strazile din Londra te intreaba cand faci un copil.

Nu ma apasa, dar la un moment dat s-ar putea sa ma confuzeze foarte tare. S-ar putea sa nu pot sa-mi dau seama daca este cu adevarat dorinta mea sa fac un copil sau vreau sa fac asta pentru ca am crescut cu senzatia ca trebuie. Si eu cred ca nu trebuie nimic”, spunea Delia la un moment dat.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro