Edward Sanda, raspuns acid dupa ce el si Cleopatra Stratan au fost criticati ca nu au avut nasi

Cleopatra Stratan (18 ani) si Edward Sanda (24 de ani) s-au casatorit civil pe 14 august 2021, in Bucuresti, iar religios pe 22, la Chisinau. Solistii locuiesc impreuna din iunie 2021 si s-au logodit in octombrie 2020, in ziua in care solista a implinit 18 ani.

„Astazi ne-am cununat in fata lui Dumnezeu, la Chisinau! ?? Multumim, Doamne, pentru tot ce traim! ??”, a scris artistul pe Instagram. „Sa ne binecuvanteze Dumnezeu si sa ne calauzeasca dragostea si lumina in calea vietii! ?”, a scris si Cleopatra.

„Sunteti atat de simpli, chiar un exemplu pentru toti. Simplitatea hainelor va da mult mai multa frumusete decat toate fitele din lume. Bravo!; Atat de simplu si frumos, Dumnezeu sa va fie calauzitor in noua viata impreuna! ??; Amandoi sunteti eleganti si frumosi!!!”, au fost doar cateva dintre comentariile postarilor.

Perechea nu a avut nasi. „Nu avem nasi, avem prieteni foarte buni care ne sustin si sunt alaturi de noi. Am zis ca dragostea si casatoria e despre noi.

loading...
Nu vrem noi sa respectam ceea ce au facut altii in trecut, daca asa face toata lumea noi nu trebuie sa facem. Asa simtim noi, ca nu avem nevoie”, spunea Edward Sanda in iulie, la Antena Stars.

Dupa ce au fost criticati pentru aceasta decizie, solistul a scris pe Instagram: „Da! Se poate fara nasi! Da! Se poate in adidasi in loc de pantofi! Da! Se poate sa fie si mai simplu! Da! Se poate sa fie asa cum vrei tu si nu cum vor altii! Renuntati va rog la preconceptii invechite care nu mai fac parte din secolul asta!

Se poate ca iubesti, sa te casatoresti si sa traiesti fericit si daca nu faci 1000000 de traditii si obiceiuri ca «asa se face»! E alegerea noastra sa nu tinem cont de ceea ce au tinut altii! #traimprezentul”. Petrecerea nuntii cuplului a avut loc intr-un restaurant de pe marginea Lacului Snagov. „Tot ce pot sa spun este ca am avut o nunta minunata, emotionanta si foarte relaxanta, exact asa cum ne-am dorit. Vrem sa multumim in mod special oamenilor care au fost alaturi de noi, parintilor, prietenilor si tuturor oamenilor dragi noua! Ne-am simtit minunat cu voi! Love you all”, a scris Cleopatra Stratan la Insta Story, dupa nunta.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro