George Burcea, declaratii incredibile despre relatia sa cu Viviana Sposub

George Burcea a oferit detalii importante din relatia sa cu Viviana Sposub. Iata ce planuri de viitor au cei doi

George Burcea si Viviana Sposub au trecut de multe obstacole, mai ales din mometul in care si-au oficializat relatia, dar cu toate acestea au fost si sunt de nedespartit.

Cunoscutul actor si-a facut in sfarsit curaj si a povestit cum frumoasa bruneta l-a facut sa iubeasca din nou si, cel mai important lucru, sa dea uitarii traumele pe care le-a trait de-a lungul vietii.

George Burcea nu si-a expus viata personala, incercand sa ignore toate zvonurile care au circulat intensiv pe retelele de socializare.

George Burcea a marturisit cum se simte in relatia cu Viviana Sposub, ce planuri de viitor au, dar si ca viata profesionala il impiedica sa faca anumite lucruri pe care si le doreste din tot sufletul.

loading...
Chiar daca are zile extrem de incarcate care par fara sfarsit, actorul spune ca le depaseste cu usurinta atunci cand stie ca este iubit, apreciat si respectat.

„Nu am de gand sa plec in vacanta pentru ca ma concentrez pe lucrurile pe care le am de facut atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. Chiar astazi am facut sedinta foto impreuna cu mama, pentru romanul meu de debut intitulat «Scrisoare catre Ceausescu», care va fi lansat in luna septembrie.

De asemenea, lucrez in paralel la filmul de lungmetraj scris dupa romanul pe care l-am mentionat, o iubesc pe Viviana si imi vad de cele doua minuni pe care le am (n.r. fiicele sale). Cred ca este mai mult decat suficient ceea ce fac”, a spus George Burcea la Cancan.ro.

George Burcea marturiseste ca frumoasa bruneta l-a sustinut atat pe plan profesional, cat si pe plan emotional, dar cel mai important lucru este acela ca l-a invatat sa iubeasca din nou.

„Sa-mi dea Dumnezeu putere si sanatate sa le duc pe toate. Si cred ca am atat din partea Lui, cat si din partea Vivianei, careia ii multumesc si o iubesc enorm si care timp de un an n-a lipsit o secunda din viata mea, iar, pe langa asta, m-a sustinut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care sa impartasesti fiecare gand, traire, sentiment pe care-l ai este esential in dezvoltarea ta ca om si artist, in acest caz, iar ea a facut acest lucru la 110%. Pe langa proiectele mele, mai am un proiect genial in America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodata. Veti vedea indata!”, a mai spus Burcea.

Vedeta a spus in urma cu ceva timp ca si-ar dori sa aiba foarte multi copii, iar acest lucru este printre primele planuri de viitor pe care le are, mai ales ca vrea sa fie o mamica tanara.

„Cu siguranta (n.r. isi doreste copii), cat mai repede. Imi doresc cinci copii. Daca o sa fiu mega-bogata, o sa fac cinci”, a declarat Viviana.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro