Gheorghe Dinca NU recunoaste stenogramele!

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, continua sa se joace cu nervii anchetatorilor, desi in privat i-a recunoscut unui coleg de celula ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca neaga in continuare ca le-a ucis si le-a carbonizat trupurile celor doua fete pe care le-a rapit, desi in spatiul public au aparut stenograme ale discutiilor pe care acesta le-a avut cu un coleg de celula prin care acesta recunostea ca este autorul crimelor.

Dinca a aparut din nou in fata judecatorilor si a solicitat sa fie lasat in arest la domiciliu, subliniind faptul ca nu el este autorul crimelor.

La randul lui, avocatul lui Dinca a cerut ca acesta sa fie lasat sa plece acasa pentru ca nu poate influenta procesul penal.

O cerere asemanatoare a venit si din partea celuilalt suspect, Stefan Risipiteanu, banuit ca a violat-o in mod repetat pe victima Luiza Melencu. El declarat in fata judecatorilor ca nu a comis aceasta fapta.

Pe de alta parte, procurorii au aratat ca Dinca si Risipiteanu au agresat-o pe Luiza Melencu si ca au violat-o impreuna in data de 14.04.2019.

Judecatorii au respins cererea celor doi, motivand ca acestia sunt acuzati de fapte de o violenta grava si ca pot reprezenta un potential pericol social.

loading...
Totusi, magistratii au admis ca ar exista o reactie puternica din partea opiniei publice in cazul in care cei doi vor fi lasati sa plece din inchisoare.

”Pericolul pentru ordinea publica este dat de rezonanta faptei in randul colectivitatii, care naste o temere a publicului si necesitatea ca organele statului sa intervina prompt, pentru stoparea pericolului.

Asadar, tulburarea apta sa duca la o privare de libertate tine, intr-o anumita masura si de domeniul lucrurilor resimtite de opinia publica, judecatorul neputand face abstractie de opinia publica, insa cu conditia sa asigure un echilibru intre interesul libertatii individuale si cel al protejarii ordinii de drept”, au aratat judecatorii.

Recent, procurorii au reusit sa obtina o inregistrare in care Gheorghe Dinca ii marturiseste colegului sau de celula despre cum a scapat de cadavre. Teoretic, aceste inregistrari nu ar putea fi suficiente pentru a-l condamna pe Dinca, in lipsa altor dovezi sau chiar a cadavrelor.

„ Coleg de celula: Si cand ai bagat acolo, automat, o tinea si pe ea fiarele alea…

Dinca Gheorghe: PE EA O TINEAU, DAR NU LUA FOC.

Coleg celula: Nu lua foc asa…

Dinca Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB…

Coleg celula: Si curgea slanina, sunca?

Dinca Gheorghe: Pai am avut tabla, pe tabla a curs si… totul a ars, totul…

loading...
Coleg celula: Ai vazut oasele rosii?

Dinca Gheorghe: Pai da, erau rosii. Pai datorita temperaturii mari… Si cand se topea…

Coleg celula: Adica ai inventat noua moda de a scapa de cadavru.

Dinca Gheorghe: SA ARZI INCONTINUU PANA SE FAC ELE ZOB, ASTA E SMECHERIA. Din ce am observat eu, acum de la mine, dar nu… n-am stiut, de unde sa stiu eu de treaba asta?”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro