IASMINA HALAS SI IUBITUL EI S-AU IMPACAT!

Iasmina Halas este o tanara foarte dorita de barbati! Blondina, care reuseste sa suceasca mintile tuturor cu formele sale, s-a impacat cu iubitul ei. Recent, intr-o emisiune de televiziune, Iasmina Halas a marturisit care este motivul pentru care exista separari intre ea si partenerul ei.

Iasmina Halas si iubitul ei s-au impacat din nou! Blondina a marturisit pentru Antena Stars care este, de fapt, motivul pentru care exista separari intre ei.

Impulsiva din fire, Iasmina Halas marturiseste intr-o emisiune de televiziune ca, de cele mai multe ori, se supara si se separa de iubitul ei, insa doar pentru cateva zile. Mai apoi, acestia se impaca. Insa, dupa o anumita perioada, relatia este pusa din nou la incercare.

„Sunt impulsiva si reactionez la nervi. Ma simt vinovata ca am vorbit eu urat despre el si chiar nu merita. Noi nu am fost niciodata despartiti oficial, am stat separati doua, trei zile si noi am fost din nou impreuna. Din cauza faptului ca sunt foarte impulsiva si reactionez mereu la nervi, am dat unele declaratii in care am vorbit destul de urat despre el si chiar imi pare rau”, a spus Iasmina Halas la Antena Stars.

loading...
De asemenea, Iasmina a continuat: „Mi-a spus ca nu mi se pare normal sa vorbesti urat despre mine si tu sa fii tot cu mine. (…) Am incercat sa ma conving pe mine ca as vrea sa pun punct si sa merg mai departe, dar tot eu imi dadeam seama ca cu el vreau sa fiu”.

Dupa divortul rasunator de Cristian Daminuta, Iasmina Halas s-a gandit ca nu-i mai trebuie relatie serioasa, pentru o perioada. Cu toate acestea, planurile vietii blondinei au fost altele.

„Nu am mai avut o relatie asa lunga de la divort. Nu am mai avut o relatie serioasa de la divort. Nu ca nu mi-am dorit, mi-am dorit, dar nu ma gandeam ca voi mai avea. Oricum, este o relatie nebuna, care ma consuma din toate punctele de vedere, dar oricum ma plictisesc foarte repede si daca era o persoana care doar ma pupa, atunci nu cred ca as fi rezistat. La noi nu mai sunt certuri, direct despartiri. Nu sunt in cea mai fericita relatie, dar sunt in relatia pe care mi-o doresc. Cat de departe se poate vreau sa merg in relatie, nu-mi mai impun chestii. Las totul sa vina de la sine. Stiu ca ma iubeste”, a continuat ea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro