Irisha si Marius Craciun, surprinsi din nou impreuna!

Irisha si Marius Craciun, tot mai aproape! Cei doi fosti concurenti de la Survivor au fost surprinsi, din nou, impreuna!

Irisha a fost una dintre cele mai apreciate faimoase de la Survivor Romania 2021, iar Marius Craciun unul dintre cei mai buni razboinici, dat fiind si faptul ca a ajuns aproape de marea finala a sezonului doi. Mai in gluma, mai in serios, internautii au observat, acum ceva timp, o apropiere intre cantareata si sportiv, fapt care nu le-a displacut deloc celor doi fosti concurenti Survivor.

Ba mai mult decat atat, Irisha si Marius au inceput sa petreaca tot mai mult timp impreuna.

”Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc. Mi-a spus in fata.

loading...
Eram la finala si au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine. Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o gluma „zi ca iti place de el direct” si ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos”, a povestit fostul Razboinic la Stafeta Mixta.

Ei bine, la scurt timp, Irisha spunea pe contul ei de Instagram, despre Marius Craciun, faptul ca: ” Marius este un baiat misto, cu o educatie foarte frumoasa, felicitari parintilor si cu un potential imens.

Eu cred ca vad dincolo de personalitate. Te pup, Marius”. Asa au inceput cei doi sa petreaca timp impreuna.

Miercuri dupa-amiaza, Irisha si Marius Craciun se pare ca au iesit impreuna, caci fosta faimoasa de la Survivor a tinut sa posteze, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu ei doi.
La scurt timp, si Marius a repostat, pe contul lui, video-ul cu Irisha. Se pare ca fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil” si sportivul se inteleg de minune, insa sustinatorii lor asteapta ceva mai mult decat o amicitie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro