Jador a spus adevarul dupa ce a explodat internetul ca Georgiana e gravida!

Jador a facut lumina intr-un podcast pe Youtube si a vorbit despre un subiect extrem de sensibil si anume, Gerogiana.

Printre concerte si alte aparitii TV, Jador isi face timp sa vorbeasca cu fanii pe retelele de socializare si sa le raspunda la intrebari. Daca majoritatea sunt curiosi, culmea, de cantarile pe care le are si mai putin despre viata lui personala, iata ca cineva totusi si-a facut curajul si a pus punctul pe i.

O domnisoara a vrut sa stie daca iubita lui, Georgiana, este insarcinata. De fapt, acest zvon a aparut de ceva vreme in mediul online, iar acum Jador a tinut sa lamureaca problema. Desi isi doreste enorm o familie, cu copii si mai ales o femeie langa el care sa-i accepte meseria si pe el, cu bune cu rele, artistul a declarat in nenumarate randuri ca nu are timp de asa ceva avand in vedere ca este mereu pe fuga, ba la concerte, la la studioul de inregistrari, ba la emisiuni TV.

Chiar el a spus ca nimeni nu prea i-ar accepta o astfel de viata, mai ales ca abia pune capul pe perna la sapte dimineata.

loading...
Cu toate acestea, face ce face si se intoarce mereu la cea cu care aproape a copilarit, la cea cu care a impartit una din cele mai grele etape din viata, in studentie, si cu care are o legatura mai puternica

decat orice, in ciuda tentativelor domnisoarelor de a-l cuceri si a vrea sa fie cu el. La acest capitol, Jador a spus sincer ca multe femei vor sa fie cu el si a primit si numeroase propuneri indecente si in continuare primeste, insa nu da curs la asa ceva pentru ca majoritatea sunt pe interes si nu vor neaparat sa fie cu Ionut Dumitrache, ci cu artistul Jador, necunoscandu-l in realitate cine este si cine a fost.
Singura care a facut asta a fost Georgiana Elisei pe care o respecta si o apreciaza si o iubeste pentru faptul ca a ramas aceeasi fata simpla. In urma cu ceva timp, tatal artistului a dezvaluit cacei doi s-ar fi impacat si isi traiesc povestea de iubire departe de toate zvonurile.

De cateva luni bune, chiar. Dar vad ca nu doresc sa vorbeasca despre asta. Poate au decis sa schimbe putin strategia, sa vada cum merg lucrurile intre ei si in alt mod, nu stiu. Dar ceea ce stiu e ca m-am bucurat foarte tare, fiindca imi plac foarte mult cum se inteleg cand sunt impreuna. Am mai vorbit cu Jador la telefon si era si Georgiana in preajma, caci ii auzeam glasul.

Sau numele ei aparea in diverse planuri de viata ale fiului meu”, a spus Romeo Dumitrache.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro