Kim Kardashian pastreaza numele lui Kanye West dupa divort.

Kim Kardashian West isi va pastra numele dupa ce se va pronunta divortul.

Dupa un mariaj de mai bine de 6 ani si o relatie de 8, Kim Kardashian si Kanye West au decis sa mearga pe drumuri separate. Toti cei patru copii ai cuplului poarta numele tatalui, motiv pentru care Kim a decis ca dupa separare, sa il pastreze si ea.

Se pare ca nici Kanye nu i-ar fi cerut fostei sale sotii sa renunte la numele sau, deci nu il deranjeaza faptul ca vedeta se va semna chiar si dupa separare cu numele sau. Speculatiile au curs cu privire la o posibila redenumire a brand-ului pe care il detine Kim, KKW Beauty, din cauza literei W, care provine de la numele raper-ului.

In ciuda faptului ca cei doi nu mai formeaza un cuplu si pare sa nu mai existe cale de intoarcere, Kim si Kanye se straduiesc sa pastreze o relatie civilizata de dragul copiilor.

loading...
Mai mult, Kanye se implica in continuare in afacerile pe care le detine Kim si chiar ii da sfaturi in legatura cu eventuale imbunatatiri ale brandurilor.

Kim Kardashian a fost cea care a inaintat cererea de divort, motiv pentru care, o buna bucata de vreme, Kanye s-a declarat dezamagit si a decis sa rupa legatura cu aceasta. Se pare insa ca cei doi au revenit la sentimente mai bune.

In mod surprinzator, Kanye West este cel care a decis sa renunte la numele sau dupa divort. Acesta a inaintat deja o cerere in acest sens si a declarat in repetate randuri ca, de acum inainte, isi doreste sa fie recunoscut dupa porecla sa, „Ye”, aceasta fiind prescurtarea de la „Kanye”.

Pentru a-si putea schimba numele, raper-ul american a invocat motive personale, fiind inca in asteptatea deciziei judecatorului. Kim nu si-a spus inca parerea despre initiativa fostului sau sot, insa surse apropiate cuplului declara ca aceasta nu ar fi atat de incantata de idee.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro