Mama gemenilor care au cazut de la etajul 10, in Ploiesti, acuzata de ucidere din culpa

Un comunicat al Parchetului Public de pe langa Judecatoria Ploiesti anunta ca mama gemenilor care au cazut de la etajul 10, in Ploiesti, a fost acuzata de ucidere din culpa.

Miercuri, mama gemenilor care au cazut de la etajul 10, in Ploiesti, a fost acuzata de ucidere din culpa de Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti. Potrivit comunicatului transmis de institutie, femeia este cercetata in stare de libertate, in timp ce a doua persoana care se afla in apartament in timpul tragediei a scapat fara sa fie pusa sub acuzare.

Cel mai probabil, Andreea, femeia care facea live pe Facebook in timp ce cei doi copii ai sai au cazut de la etajul 10 al blocului, va fi audiata la Parchet undeva in cursul zilei de joi.

„Avand in vedere interesul public manifestat cu privire la evenimentul soldat cu decesul a doi copii in varsta de 2 ani, petrecut in data de 11.08.2021, Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmaririi penale fata de mama minorilor decedati, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, aceasta fiind audiata in calitate de suspecta in cauza.

loading...
Din probele administrate in cauza pana in prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii in varsta de doi ani, fiind lasati nesupravegheati de catre mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului si s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultand decesul acestora.

Masurile dispuse in cauza reprezinta o etapa a procesului penal, conform Codului de procedura penala, si nu infrang in nici un fel principiul prezumtiei de nevinovatie de care beneficiaza persoanele supuse cercetarilor”, se arata in comunicatul Parchetului Public de pe langa Judecatoria Ploiesti, remis, miercuri, presei.

La scurt timp dupa moartea socanta a celor doi copii, femeia le-a explicat rudelor ce s-ar fi intamplat, in apartament, cu putin timp inainte de tragedie:

„A facut o criza, nu stiu de ce, de nervi, cand a vazut ce s-a intamplat. Maine s-ar putea sa o aduca politia la copii, la inmormantare, spune ea ca nu au avut cum sa urce copiii pe masa, nu aveau cum sa deschida geamul.

Mama copiilor, am fost ieri la ea, am vorbit cu ea, a zis ca ea a facut curatenie si a lasat geamul rabatat. Nu avea cum un copil de doi ani sa deschida geamul rabatat. Alina era in bucatarie, langa ei acolo, in bucatarie”, a spus o ruda a copiilor, pentru Stirile PRO TV.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro