Mara Banica, prima fotografie cu burtica dupa anuntul celei de-a doua sarcini

Jurnalista Mara Banica (46 de ani) si iubitul ei s-au casatorit in primavara anului 2021. Perechea s-a logodit in iunie 2020, iar in cateva luni vor deveni parinti. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relatie de scurta durata din trecut. In prezent, Dima nu are o relatie cu tatal lui biologic, insa fostul iubit al Marei, Razvan, i-a fost si continua sa-i fie tata.

Recent, pe Instagram, Mara a publicat prima fotografie dupa anuntul ca va deveni mama pentru a doua oara. „Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Pontos, rabdator, implicat, calm si extrem, extrem de bun in ceea ce face.

Am decis sa impart prima mea fotografie de graviduta cu voi, alaturi de medicul care ne va aduce copilasul pe lume si care m-a sustinut extrem de mult atunci cand credeam ca minunea noastra nu va fi posibila ?”, a scris Mara in mediul online.

Mara s-a retras, pentru moment, din activitate. „Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de «disparitia» mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veti vedea.

loading...
In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare, chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare, insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete! Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a scris Mara pe Facebook, pe 6 august 2021.

Vestea cea mare, insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete! Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a scris Mara pe Facebook, pe 6 august 2021.
Actuala relatie a jurnalistei a urmat uneia de 5 ani. Dupa respectiva despartire, Mara a luat decizia de a nu dezvalui informatii despre actualul ei partener de viata. „Nu vreau sa il arat deloc. Si nu isi doreste nici el. Suntem de un an si ceva impreuna. E o relatie frumoasa, este un om cu care ma potrivesc si cu care ma inteleg foarte bine”, spunea Mara Banica in 2020. In urma cu ceva timp, Mara dezvaluia ca isi doreste sa devina mama pentru a doua oara, daca s-ar putea, tot de baiat. „Eu imi doresc foarte mult un copil si imi doresc o familie in adevaratul sens al cuvantului.

Deci mi-as dori sa stiu ca imi gasesc in sfarsit pe cineva cu care sa stau asa pana mor eu sau moare el. Cred ca un baiat mi-as mai dori”, marturisea Mara in trecut, potrivit VIVA!.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro