MIRCEA DE LA „INSULA IUBIRII”, PRIMELE DECLARATII DESPRE SARCINA IUBITEI

Bucurie mare in „familia” emisiunii „Insula Iubirii”. Cea mai ravnita ispita masculina, Mircea Moldovan, urmeaza sa devina tata pentru prima oara si este in culmea fericirii. CANCAN.RO a stat de vorba cu barbatul care a sucit mintile concurentelor din Thailanda, iar el ne-a oferit primele declaratii despre frumoasa perioada pe care o traieste.

Fanii lui Mircea Moldovan stiu deja ca fosta ispita masculina de la „Insula Iubirii” traieste, de ceva timp, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Simona, iubita lui.

Zilele trecute, Mircea i-a luat pe toti prin surprindere, dupa ce s-a aflat ca va deveni tata pentru prima data. CANCAN.RO a stat de vorba cu ispita cu ochii verzi si a aflat totul despre sarcina iubitei sale, Simona, dar si despre cum a reactionat atunci cand bruneta i-a dat marea veste.

Emotionat, viitorul tata ne-a declarat ca pe Simona a cunoscut-o acum cativa ani, in cadrul unei prezentari de moda si, ulterior, au ajuns sa formeze un cuplu. De asemenea, Mircea Moldovan ne-a declarat ca o sa fie tata de baiat!

A fost o surpriza foarte placuta, ma asteptam la acest lucru, dar atunci cand mi-a zis, am ramas fara cuvinte. Acum este insarcinata in sapte luni si este totul asa cum trebuie, multumim lui Dumnezeu”, a spus fosta ispita, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

loading...
Pe conturile sale de pe retelele de socializare, Mircea Moldovan, fosta ispita de la „Insula Iubirii” a postat, de-a lungul timpului, numeroase fotografii cu cele doua nepotele ale sale. Pentru ca in familia lui exista deja fete, toti cei dragi l-au „batut” la cap si i-au spus ca trebuie sa aiba si el un copil, iar acesta neaparat trebuie sa fie baiat.

„O sa fie un baietel, un baby Hulk, un mini-Mircea. E ceva nou si pentru mine acest lucru, dar si pentru iubita mea, o sa fie o experienta pentru noi, la fel ca la Insula. Nimeni nu s-a nascut invatat, o sa invat pe parcurs, chiar nu stiu cum o sa fiu in rolul de tatic.

Mama a inceput sa planga atunci cand i-am zis ca eu si Simona asteptam un copil, era foarte fericita, sora mea mai mare mi-a zis ca a banuit ceva, sora mai mica a fost mai calma.

Toti asteptau din partea mea un copil, imi ziceau sa fie baietel, ca eu am doua nepotele deja in familie. Simona o sa nasca undeva prin luna noiembrie, jumatatea sau sfarsitul lui noiembrie.

Ne-am gandit si la casatorie, dar momentan avem alte planuri, cel mai probabil anul viitor se va intampla acest lucru”, a mai spus Mircea Moldovan

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro