NICOLAE BOTGROS, ANUNTUL MOMENTULUI.

Nicolae Botgros a anuntat ca toate paginile de pe retelele sociale care il reprezinta vor fi inchise, preferand, de acum inainte, sa lase doar muzica sa vorbeasca pentru el. Decizia artistului vine la o luna distanta de cand si-a pierdut sotia, pe Lidia Bejenaru.

Pe contul personal de Facebook, Nicolae Botgros le-a multumit tuturor care au fost alaturi de el si l-au sustinut in ultimele saptamani. Mesajul scris de artist a primit sute de aprecieri, fanii indemnandu-l sa fie tare si sa depaseasca momentul crtitic in care se afla.

“Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ati fost aproape la bine, dar si la ‘mai putin bine’… zic asta pentru ca v-am simtit prezenta, am simtit ca nu sunteti indiferenti si pentru asta va multumesc din suflet.

Nu stiu daca mai are rost sa vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important sa inteleaga lumea ca ‘sI’ Nicolae Botgros este un om ca toti ceilalti, cu aceleasi bucurii, necazuri si nevoi omenesti.

loading...
Astazi am decis ca toate paginile care ma reprezinta sa fie blocate, inchise, oprite…. de acu’ in colo, prefer sa las doar muzica sa vorbeasca.

Este important pentru mine sa stiti ca va sunt enorm de recunoscator pentru toate momentele vietii pe care le-am trait impreuna.

Va doresc din inima sa fiti buni, sa fiti sanatosi, impliniti si evident, cat mai multe realizari frumoase. Doamne ajuta la toti!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros”, a scris artistul langa o fotografie in care apare langa mormantul sotiei.
Lidia Bejenaru, sotia dirijorului Nicolae Botgros, s-a stins din viata pe 26 iulie, la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara intrase in coma, cu trei zile inainte de deces. Solista Daniela Ploia a vorbit despre prietena ei apropiata, marturisind ca sotia dirijorului avea probleme grave de sanatate.

loading...
“Am avut onoarea sa stam la povesti mult in noaptea nuntii maestrului Aurel Blondea, unde dansa si maestrul Botgros au fost nasi (n.r. septembrie 2019). O femeie cu un suflet cat un munte, carismatica, de n-ai fi zis ca o macina ceva! A avut doua interventii la colon si era in coma de trei zile. A facut hemoragie si a murit. Pacat, mare pacat! Maestrul chiar sufera, desi lumea il judeca!”, a spus Daniela Ploia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro