Povestea de viata a lui Beni, baietelul crescut de familia Sterp!

Geta Sterp a prezentat, in detaliu, povestea de viata a micutului de care are grija familia sa.

Familia Sterp a ajuns extrem de cunoscuta in mediul online, fiind indragita de publicul larg datorita simplitatii si naturaletii de care da dovada fiecare membru. De asemenea, actele de caritate i-au adus mai aproape pe Mama Geta si pe copiii sai de inimile oamenilor, aceasta fiind considerata o femeie puternica, un adevarat model pentru tanara generatie.

In ultima perioada, o prezenta noua si-a facut aparitia in vlogurile postate de familia Sterp. Este vorba despre Benni, un copil deosebit cu o poveste de viata impresionanta, care in prezent locuieste impreuna cu familia Sterp.

Geta Sterp a postat de curand un vlog alaturi de Beni, in care a prezentat, pe larg, povestea de viata a copilului.

loading...
„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, cand am avut nevoie sa stea cateva zile cu cativa berbeci. Dupa o saptamana l-am dus inapoi la el acasa, in oras. El nu provine dintr-o familie cu conditii. Statea doar cu mama lui si cei sapte frati.

Intre timp, noi ne-am mai intalnit in oras si ma tot intreba cand mai vine la noi. Nu a mai fost pana anul asta, inainte de Paste. Beni tot venea la mine la magazin si imi zicea ca vrea sa ne ajute. Mi-a venit ideea sa vina Beni si sa stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat intalnire a si venit. Mergea in fiecare ci zu oile, doar sa se uite de ele.

Dupa vreo 10 zile, noi i-am dat niste banuti si i-am zis sa se duca din nou acasa.

Trebuia sa plece acasa, era inainte de Paste si el a zis ca vrea sa stea cu noi. Am fost la parintii lui si i-am zis ca o sa stea cu noi de Paste. A venit, dupa care mama mai zicea daca il ducem pe Beni acasa.
El a dat de inteles ca vrea sa ramana la noi. I-am zis ca poate sa stea la noi cat vrea el”, a povestit Geta Sterp.

Beni provine dintr-o familie modesta, avand inca sapte frati, care sunt ingrijiti doar de mama, intrucat tatal lor nu si-a aratat niciodata interesul fata de familia lui.

Geta Sterp a precizat ca Beni nu a fost infiat de familia sa, ci se afla doar in grija lor. Acestia l-au incurajat si i-au creat conditiile necesare pentru a merge la scoala si in continuare, se vor asigura ca Beni isi va continua studiile.
„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a gasit doar ce ii lipsea material, a gasit in noi familia potrivita pentru el, s-a simtit intr-o familie. A primit ceea ce acasa poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el si i-a cumparat haine, ghiozdan, sa mearga la scoala. El a fost la scoala, asta pentru ei care au spus ca il tinem doar la oi.

Si-a petrecut vacanta de vara la noi. Mama i-a zis sa ii dam si lui cate o sarcina dupa puterile lui. El nu e infiat de noi, nu e cu acte si nu il exploatam. Beni e foarte cuminte si recunoscator. Ceea ce vreau ca voi sa intelegeti este ca l-am luat sa facem un bine. Daca mai multi ar face chestia asta nu ar mai fi atat de multi copii amarati”, a adaugat sora lui Culita Sterp.

loading...
Din cauza situatiei dificile de acasa, Beni a fost lasat timp de cativa ani la casa de copii. Din acest motiv, copilul nu isi mai doreste sa plece din sanul familiei Sterp.

„Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat cativa ani. Am ramas repetent de doua ori, nu imi e rusine sa zic. Nu am avut posibilitatea sa merg acasa. Uneori mai mergeam la lucru ca sa fac bani. Mergeam la scoala, ma mai certau. Eu aici ma simt ca acasa, am cunoscut o familie buna. Eu acasa nu ma mai duc”, a dezvaluit Beni.

„Mama Geta inseamna o mama pe care nu am simtit-o in viata mea atatia ani. N-am primit niciodata niciun compliment de la mama, doar lucruri urate care nu trebuie zise”, a declarat Beni, printre lacrimi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro