Presupusul criminal al educatoarei din Bucuresti si-a ucis si fiul de 2 ani.

Ies la iveala informatii infioratoare despre sotul educatoarei ucisa joi seara in locuinta sa din Bucuresti.

Presupusul criminal al educatoarei din Bucuresti, care este de negasit de patru zile, si-a ucis si fiul de 2 ani, din greseala.

Din acest motiv, barbatul si-ar fi pierdut mintile.

Informatii ingrozitoare au iesit la iveala dupa teribila crima petrecuta in Bucuresti, in urma cu patru zile. Barbatul pe nume Nicusor Valentin Faur, in varsta de 44 de ani este suspect ca si-a ucis fosta sotie.

Este in continuare cautat de oamenii legii de la crima petrecuta joi seara.

loading...
Apropiatii spun ca barbatul si-a pierdut mintile dupa ce si-a ucis copilul de 2 ani din greseala. Tragedia s-a petrecut in urma cu 20 de ani cand barbatul a dat cu masina peste el, cu spatele, din greseala. Socul suferit in acel moment l-a facut sa-si piarda mintile. Potrivit antena 3, anul trecut barbatul a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti. In timpul internarii el a devenit violent, a spart mai multe obicte din spital si a agresat medicii.

Barbatul de 44 de ani este taximetrist in prezent, insa pana acum 3 ani, el a ocupat functia de jurist, avand studii in Drept.

Liliana, fosta sotie a individului, era educatoare. Ea divortase de acesta si in ianuarie avusese loc prima sentinta, unde s-a stabilit ca ea ramane in locuinta din Bucuresti si isi va creste cele doua fete de 13, respectiv 17 ani.

Barbatul era obligat sa plateasca pensie alimentara.

In ultimii ani, certurile si scandalurile se amplificasera, iar femeia a solicitat de mai multe ori ordine de protectie impotriva barbatului. Chiar si fata cea mare obtinuse un ordin de protectie, dupa ce fusese agresata de tata.

In ultima perioada cei doi ajunsesera la o intelegere si barbatul avea voie sa intre in casa. Asa s-a intamplat si joi seara. Cele doua fete nu erau acasa, erau plecate in tabara, una la munte, alta la mare. Intre cei doi fosti soti a avut loc o disputa, care a degenerat. Femeia a fost fasita fara suflare in pat, injunghiata in inima si cu mai multe semne de violenta. Cea care a gasit-o este o nepoata, care a alertat imediat politia.

Oamenii legii ajunsi la fata locului au audiat mai multe persoane si il cauta pe fostul sot al femei, care este principalul suspect de crima.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro