Ramona Olaru, prima reactie dupa ce Cuza de la Noaptea Tarziu s-a afisat cu noua iubita

Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu s-au despartit, iar tanarul si-a facut deja o noua iubita! Cum a reactionat prezentatoarea TV

Asistenta de televiziune si cantaretul de la Noaptea Tarziu au avut o relatie de lunga durata si parea ca se iubesc enorm, dar lucrurile nu au functionat asa cum se asteptau toti fanii. De-a lungul timpului, intre cei doi au existat si certuri, iar acest lucru i-a determinat sa-si ofere reciproc sanse pentru a ramane impreuna.

Din pacate, relatia lor s-a destramat, iar ei au fost nevoiti sa isi construiasca drumuri separate. Primul care s-a refacut dupa despartire este chiar Cuza, acesta fiind surprins de curand cu noua lui iubita. Sa fie acesta un semn de infidelitate avand in vedere ca si-a gasit atat de repede fericirea in bratele altei femei? Despre acest lucru a vorbit chiar Ramona pe contul sau de Instagram!

Imediat dupa ce s-a aflat ca s-au despartit, Ramona a primit nenumarate mesaje de la fani care ii cereau detalii despre ruptura dintre ei, iar asistenta de televiziune a decis sa lamureasca lucrurile.

loading...
Ramona Olaru spune ca primeste in continuare informatii despre faptul ca fostul ei iubit si-ar fi facut deja o noua relatie, iar de data aceasta a ales sa vorbeasca deschis pentru a elimina toate zvonurile.

„ In sfarsit a venit momentul pe care, probabil, multi dintre voi l-ati asteptat de mult timp. Si anume, da, sunt o persoana singura in acest moment. Din pacate, lucrurile n-au functionat asa cum am fi sperat de-a lungul acestei relatii, spun toate lucrurile acestea in sfarsit pentru ca de fiecare data s-au interpretat si s-au scris tot felul de chestii total aiurea si total pe dinafara fata de cum s-au intamplat,

Pe de alta parte, este perfect normal dupa ce s-a produs un astfel de lucru, sa-si gaseasca linistea, fericirea si asa mai departe. De ce am spus asta? Sunteti foarte multi, fie ca ma cunoasteti, fie ca nu ma cunoasteti, care aveti ganduri, intentii bune, sa-mi trimiteti print screen-uri sau poze sau filmulete cu faptul ca el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu stiu cand, nu stiu cum, e ok, e normal..

Fiecare are nevoie de o perioada, sa-si planga mortii, cum ar spune un prieten de-al meu. In cazul asta, situatia sa se refaca. Asa ca, rugamintea este sa nu mai faceti asta chiar daca ne cunoastem, chiar daca nu ne cunoastem, pentru ca fiecare isi va rezolva lucrurile in felul lui si va gasi o modalitate sa fie ok si asta nu ajuta. Cred ca este suficient acum”, a spus Ramona Olaru, pe contul ei de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro