Scarlett Johansson a devenit mamica pentru a doua oara!

Scarlett Johansson si Colin Jost au devenit parinti pentru a doua oara!

Actrita Scarlett Johansson si sotul ei, Colin Jost, sunt in culmea fericirii, dupa anuntul care a facut inconjurul lumii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara!

Superba actrita a dat nastere unui baietel perfect sanatos, acesta fiind primul copil din relatia cu actorul Colin Jost.

Vestea ca aceasta va naste a fost data in urma cu putin timp, dupa ce actrita si-a ascuns burtica aproape 8 luni. Apropiatii lui Scarlett Johansson au confirmat zvonurile ca aceasta ar fi insarcinata abia pe data de 18 august.

Sotul ei, Colin Jost, a dezvaluit numele bebelusului pe retelele de socializare, mentionand si faptul ca viata lor privata este mai importanta decat orice, iar respectarea acesteia va fi apreciata.

loading...
„Ok ok, avem un bebelus. Numele lui este Cosmo. Il iubim foarte mult. Respectarea vietii noastre private ar fi foarte apreciata”, a scris Colin Jost.

Cei doi s-au intalnit pentru prima data in anul 2017, in cadrul desfasurarii unui spectacol, iar amandoi au recunoscut ca a fost dragoste la prima vedere.

Cei doi au fost vazuti in public abia anul urmator, in 2018, semn ce indica faptul ca si-au dorit intotdeauna sa stea departe de publicul curios.

Colin Jost a cerut-o in casatorie in mai 2019, daruindu-i un inel cu diamat de 11 carate in valoare de 450.000 de dolari.

Organizarea nuntii a fost intrerupta de pandemia de Covid-19, dar cei doi si-au oficializat casatoria printr-o ceremonie care a avut loc in toamna anului 2020 la casa actritei din Palisades, New York.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro