Situatie dificila pentru Leo de la Strehaia!

Leo de la Strehaia se confrunta din nou cu probleme in casnicie, dupa ce Dana Criminala, sotia lui, a intentat din nou divort.

Leo de la Strehaia si Dana sunt casatoriti de aproape 5 ani si se pare ca timpul impreuna nu i-a ajutat sa se uneasca. Nu este pentru prima data cand Leo de la Strehaia are parte de astfel de probleme.

In urma cu doar doua luni, Dana Criminala a initiat un proces de divort, dar atunci lucrurile au ramas fara finalizare. Acum, povestea se repeta, iar „Printul tiganilor” este din nou citat in proces de catre actuala lui sotie.

In cursul lunii decembrie, anul trecut, Dana Criminala a decis sa initieze divortul pentru prima data, dar cei doi nu s-au prezentat in fata instantei la termenul stabilit, mai exact in luna iunie. Asadar, judecatorii au suspendat cauza, iar situatia a ramas in aer pana acum.

loading...
Ulterior, relatia dintre cei doi parea ca are continuitate, mai ales ca au fost surprinsi impreuna la diferite evenimente.

Se pare ca probleme din trecut si-au facut din nou aparitia in viata celor doi, iar Dana este pregatita sa actioneze din nou pentru a se concretiza separarea definitiva. Aceasta a solicitat Tribunalului Arges sa inchida primul dosar pentru a initia altul identic, care de data aceasta pare sa aiba mai multa credibilitate.

Potrivit spuselor lui Leo de la Strehaia, sotia lui ar fi primit de la el o vila pe langa Pitesti, in care locuieste si acum, iar imobilul este trecut pe numele Renatei Gheorghe, fiica sa si fosta iubita a lui Leo.

Barbatul exclude varianta de a-i lasa vila, asta pentru ca nici situatia lui financiara nu este prea buna. Mai mult decat atat, Leo marturiseste ca a incercat sa vanda palatul din Strehaia construit de catre tatal sau, dar nu are aceasta posibilitate fiindca imobilul este trecut pe numele Ancai, sotia lui Leo dupa legile tiganesti.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro