Vesti uriase pentru fanii Puterea Dragostei!

Vedeta Kanal D este in culmea fericirii si aproape ca nu-i vine sa creada ceea ce traieste in aceste momente.

Bianca Comanici este in al noualea cer si nu este vorba despre faptul ca tanara si-ar fi facut vreo noua relatie, ci despre cu totul altceva, un lucru pe care si-l dorea de foarte mult timp si pentru care a muncit si invatat mult ca sa-l obtina.

Ei bine, castigatoarea emisiunii Puterea Dragostei nu mai este de acum pieton, ci soferita. Astazi, Bianca Comanici a reusit sa-si indeplineasca un vis pe care il avea de foarte mult timp, acela de a obtine permisul de conducere si in final a reusit!

Tanara s-a apucat de scoala de soferi la finalul anului trecut, mai exact in luna octombrie, iar acum a dat vestea cea mare.

Totusi, desi inca nu avea permisul de conducere, Bianca Comanici nu a mai putut astepta si si-a cumparat masina visurilor ei in urma cu cateva luni.

loading...
Bianca Comanici mai trebuia doar sa obtina permisul de conducere, caci masina o are deja. Si nu este vorba despre un autoturism oarecare, ci unul de lux, la care multi romani viseaza.

Tanara a optat pentru acest model deoarece considera ca este o masina rezistenta in caz de accidente, in care s-ar simti mai in siguranta, dar cu care ar fi extrem de prudenta, tocmai pentru ca a costat-o o avere.

” Imi doresc super mult o masina si sa ma plimb asa prin Bucuresti. As vrea o masina care sa fie rezistenta la accidente pentru ca mi-e frica sa nu o stric.

Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu in plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, sa fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior si am garantie, foarte important. Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW.

Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”, povestea Bianca Comanic i in urma cu cateva luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro