Albert Oprea de la Survivor Romania, pregatit sa faca pasul cel mare

Fostul Razboinic a lasat pe toata lumea masca, dupa ultimele dezvaluri de pe retelele de socializare.

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti din echipa albastra de la Survivor Romania 2021. A reusit sa impresioneze prin implicare si a adus puncte veritabile si castiguri in palmaresul Razboinicilor.
Chiar si dupa ce a parasit competitia, fanii nu l-au uitat, ba chiar s-au mutat pe retelele de socializare, unde il urmaresc in numar mare si vor sa stie fiecare detaliu din viata sa privata sau dezvaluiri de culise din Republica Dominicana.
Nu este nimic iesit din comun ca Albert Oprea sa organizeze sesiuni de intrabari si raspunsuri, caci vrea sa fie mereu in contact cu urmaritorii sai si vrea sa le satisfaca absolut toate curiozitatile.

Recent, pe pagina sa de Instagram, fostul concurent de la Survivor Romania a atins un subiect destul de sensibil: casatoria. Se pare ca internautii vor sa stie ce parere are fostul Razboinic despre insuratoare si daca are de gand vreodata sa se lege la cap. Iar raspunsul pe care acesta l-a dat i-a lasat pur si simplu fara cuvinte.

Fostul Razboinic a fost cat se poate de sincer si le-a raspuns fanilor la cele mai intime intrebari. Un internaut curios a vrut sa stie cand are de gand sa ingenuncheze si sa puna intrebarea cea mare: „Cand te casatoresti?”

Fara pic de ezitarea Albert Oprea a si raspuns. Se pare ca fostul concurent de la Survivor Romania cauta, dar nu gaseste o femeie care sa fie potrivita pentru el. In cazul in care o va gasi, acesta a dezvaluit ca este pregatit sa faca pasul cel mare: „Daca gasesc persoana portivita si maine”.

loading...
O apropiere total neasteptata a luat nastere intre doi fosti concurenti de la Survivor Romania 2021, dupa incheierea competitiei. Este vorba despre Albert Oprea de la Razboinici si Simona Hapciuc de la Faimosi. Cei doi s-au afisat pe retelele de socializare, in urma cu mai multe luni, in timp ce se tineau in brate si se sarutau patimas pe obraz.

Fanii au luat-o razna imediat si au presupus ca intre cei doi exista ceva mai mult decat p simpla relatie de prietenie, insa de fiecare data acestia au negat ca ceva romantic s-ar intampla intre ei.

Albert: Exista ceva intre noi, o relatie de prietenie, suntem foarte buni prieteni. Ea e suparata pe mine, dar cred ca am fost pana intr-un punct. Am gresit. Nu am fost parolist, ceea ce nu imi sta in caracter. Mi-am cerut scuze, am incercat sa ma revansez, nu am avut ocazia.

Simona : I-am zis si lui si chiar l-am sfatuit sa procedeze astfel. A fost o greseala intentionata si in momentul in care cineva face ceva cu buna stiinta, stie ca va aduce la un final alunecos, nu mai ai cum sa ierti pentru ca stii ca se va repeta. Nu a fost prima data cand a facut, a mai facut si altadata.

Albert : Orice decizia va lua, eu o sa o respect mereu. Daca nu o sa vrea sa mai vorbeasca cu mine, eu tot o sa o plac, au mai spus cei doi pentru WOW.biz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro