Alexandra de la Puterea dragostei da totul din casa dupa despartirea de Codrut

Alexandra de la Puterea Dragostei a facut primele declaratii despre despartirea neasteptata de Codrut.

Alexandra si Codrut de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai iubite cupluri din show-ul matrimonial, insa, dupa terminarea competitiei, se pare ca cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a decis sa rupa tacerea si sa vorbesca despre despartire, desi este vizibil afectata de acest subiect.

Alexandra a marturisit ca nu a reusit sa inchida un ochi o zi si jumatate din cauza socului, intrucat nu se astepta nicio secunda la aceasta ruptura, mai ales dupa ce Codrut a cerut-o in casatorie.

Alexandra a marturisit ca stabilise impreuna cu iubitul ei sa se mute in Bucuresti, impreuna, insa dupa incheierea show-ului, el nu a mai fost dornic sa faca acest pas.

loading...
Fosta concurenta a show-ului matrimonial sustine ca despartirea s-a produs atunci cand ea a plecat la Craiova pentru a-si vedea fetita.

Codrut ar fi fost profund nemultumit de anumite aspecte si i-ar fi reprosat Alexandrei lucruri la care ea nu s-ar fi asteptat vreodata.

„Mi-a zis ca ii scriu doar ca sa il controlez. Mi-a zis ca in Bucuresti s-a simtit ca la penitenciar. Nu mi-a cazut bine chestia asta. Tu stiind ca totul este ok, el mi-a spus asta.

De asta ii si spuneam sa vorbeasca cu mine.

Dupa care, doua zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Stiam ca nu am gresit. Voiam sa ii dau libertatea pe care el mi-o ceruse”, a marturisit Alexandra de la Puterea dragostei la Wownews.
Un alt lucru care a deranjat-o enorm pe Alexandra este faptul ca fostul sau iubit a trecut atat de repede peste separare, desi, in urma cu putin timp, cei doi isi faceau planuri de nunta.

Alexandra a mai dezvaluit ca stie tot ceea ce face Codrut dupa despartire si ca si-ar dori, de dragul momentelor frumoase pe care le-au trait, ca el sa nu se mai afiseze cu alte domnisoare, macar o perioada.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro