Alexandra de la Puterea Dragostei si Codrut s-au despartit

Alexandra de la Puterea Dragostei si Codrut s-au despartit. Castigatoarea sezonului 3 a anuntat recent pe retelele de socializare vestea ca nu mai formeaza un cuplu cu iubitul ei. Tanara spera sa fie ceva trecator si sa se impace cu Codrut.

Alexandra de la Puterea Dragostei si Codrut s-au despartit. Dupa ce au aparut primele informatii referitoare la despartirea ei de Codrut, tanara s-a decis sa faca lumina in acest caz.

Alexandra a marturisit ca ea si iubitul ei s-au certat, dar ea nu considera ca s-au si despartit definitiv si spera ca problemele dintre ea si Codrut se vor rezolva.

Da, este adevarat, eu cu Codrut ne-am certat si intr-adevar nu mai vorbim de doua zile, dar nu o pot numi inca despartire deoarece nici eu nu stiu ce se intampla de fapt.

loading...
Inca sper sa se rezolve totul, tocmai de aceea nu am facut niciun pas inca. Imi doresc din tot sufletul sa va explic toata situatia, dar momentan nu se poate.

In momentul in care voi fi sigura de ceea ce urmeaza, va promit ca voi veni in fata voastra cu mai multe explicatii”, a scris Alexandra de la Puterea Dragostei despre relatia cu Codut, pe Instagram.

Cu cateva zile inainte ca sezonul 3 sa se incheie, tanarul si-a luat inima in dinti si a intrebat-o daca vrea sa fie sotia lui. Ea a acceptat imediat, iar momentul i-a emotionat pe toti concurentii.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro