Alina Puscau, infectata cu coronavirus.

Alina Puscau trece prin momente infernale, fiind infectata cu SARS-COV-2! Actrita nu se simte deloc bine!

Alina Puscau a fost depistata pozitiv cu coronavirus! Actrita trece prin momente greu de imaginat pentru oricine, avand dureri ingrozitoare din cauza COVID-ului. Aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj pentru toti cei care o urmaresc in mediul online, prin care povesteste clipele de groaza prin care este nevoita sa treaca de cand a fost depistata pozitiv cu COVID-19.

Vedeta marturiseste ca virusul ii ataca toate organele, ca are dureri infernale, varsaturi si ca abia se poate ridica in picioare. Frumoasa actrita indeamna pe toata lumea sa se vaccineze anti-coronavirus, ca sa nu pateasca la fel ca ea.

Alina Puscau a izbucnit in lacrimi, spunand ca virusul i-a afectat plamanii si rinichii, ca abia poate respira.

„ Este Covid, ma omoara. Imi distruge viata. E asa de greu. Virusul imi ataca toate organele. Nu pot sa ma ridic in picioare, mai mult decat sa fac cativa pasi. Am contactat varianta Delta si este foarte greu. Am dureri de cap, varsaturi. Este cel mai greu lucru pe care le-am trait in viata mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joaca.

loading...
Va rog luati-l in serios faceti-va vaccinul, aveti grija ca este foarte periculos”, a spus Alina Puscau, plangand.

Actrita a marturisit ca virusul o distruge pe interior: „Virusul asta te distruge, iti distruge tot in organism. Mi-a atacat plamanii, mi-a atacat rinichii.

Este extrem de greu, sa respiri, sa vorbesti. Astazi este a noua zi si este foarte greu, abia pot sa mananc. Ma uit la televizor ca sa pot sa nu ma simt singura in casa, este foarte greu”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro