ANASER DUDUIANU, “AROGANTA” PENTRU POLITIA ROMANA.

Anaser Duduianu a reusit sa fuga in SUA, dupa ce o buna perioada s-a ascuns pe teritoriul Marii Britanii. Interlopul este urmarit international de Politia Romana dupa ce, impreuna cu unul dintre frati, l-ar fi jefuit pe Florin Salam.

Anaser a fost arestat in lipsa intr-un dosar in care este acuzat ca alaturi de fratele sau, Aramis, l-ar fi extorcat pe Florin Salam, de la care ar fi luat peste 200.000 de euro. Sfatuit de un dezvoltator imobiliar din Sectorul 6, manelistul a depus plangere la Politie, dar a reusit sa fuga in Marea Britanie, unde s-a impus imediat in mediile infractionale romanesti, potrivit spynews.ro.

Anaser ar fi facut, insa, o ultima “aroganta” fata de Politia Romana si ar reusit, recent, sa ajunga pana in SUA. Interlopul ar fi facut rost de niste acte, cu care a reusit sa ajunga in Mexic, la Cancun. De acolo, ar fi fost ajutat de niste calauze sa treaca granita si sa ajunga in SUA, unde exista o grupare de romani specializata in comiterea de infractiuni cu carduri bancare clonate, inselaciuni cu aur fals, precum si exploatarea unor cersetori.
loading...
Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis si Venter, care l-au tinut sub teroare, rand pe rand. Procurorii au reusit sa probeze trei fapte de santaj, comise in perioada martie 2019 – iulie 2020, dupa cum urmeaza.

“Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoana vatamata – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Venter Nicolae-Mihai, zis Venter, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la santaj (data faptei 19.06.2020, persoana vatamata Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, in forma continuata (doua acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoana vatamata Stoian Florin, zis Florin Salam)”, este un pasaj important din dosar.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro