Andra si David de la Mireasa divorteaza

Andra si David de la Mireasa divorteaza, dupa doar doua luni si jumatate de casnicie. Andra de la Mireasa este cea care a facut anuntul despartirii, pe contul personal de socializare, iar motivul ar fi neimplicarea lui David in relatia lor.

Desi relatia lor a fost mereu una cu nabadai, toata lumea a crezut ca au ajuns la un compromis cand au decis sa se casatoreasca. Din pacate pentru fanii cuplului lor, Andra si David au ajuns, dupa doar doua luni si jumatate, la concluzia ca mai bine despartiti decat impreuna.

Joi seara, Andra a anuntat, dezamagita, ca nu poate trage singura de aceasta casnicie.

„Buna seara, tuturor! Imi pare rau ca am ajuns sa spun asta, dar asta e… am incercat cat s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o casnicie, casnicia este construita din 2, si daca ambii nu trag pentru acelasi scop, casnicia se pierde. Asta s-a intamplat si in cazul nostru, cuplul DA asa cum multi ne stiti, de la emisiunea Mireasa.

loading...
Dupa doar doua luni si jumatate, aproape trei de la iesirea din casa Mireasa, astazi a luat sfarsit. Multumesc pentru toata sustinerea si pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastra chiar si dupa iesirea din casa Mireasa”, este mesajul publicat de Andra pe contul personal de Instagram.

Dupa trei luni de relatie, David a pregatiti o cina romantica pentru iubita lui, iar fiecare detaliu a fost pus bine la punct. Cei doi si-au declarat cat de mult se iubesc si ca nu vor uita niciodata acest moment. David avea, de fapt, un plan sa faca acest moment si mai special.

Mama Andrei a avut o interventie in emisiune, unde i-a felicitat pe cei doi, insa s-a aratat dezamagita de faptul ca David nu a cerut-o in casatorie pe fiica ei. In tot acest timp, tanarul a pregatit in spatele iubitei sale un banner pe care scria „Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Coplesita de emotii, Andra nu a mai stat pe ganduri si a acceptat.

Andra si David nu au fost tocmai usa de biserica la Mireasa si au existat momente cand nu au respectat regulamentul emisiunii, iar camerele au surprins atingeri interzise.

Fanii emisiunii sustin ca Andra l-ar fi satisfacut pe David, in dormitor, fara sa mai tina cont de camere.

Mai multe fotografii cu momentul au aruncat in aer grupurile de sustinere, acolo unde fanii comenteaza intens gestul controversat facut de Andra. In imaginile cu pricina, David sta in pat, pe spate, in timp ce Andra are fata pozitionata in zona lui intima, scrie wowbiz.ro.

David isi tine iubita cu mainile de cap, avand pe fata o expresie greu de descris in cuvinte.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro