ANDREEA ESCA, SOCATA! CUM AR REACTIONA DACA ALEXIA ERAM AR AVEA O RELATIE CU TZANCA URAGANUL

Andreea Esca a fost invitata actorului Marius Manole, in cadrul unei noi editii a emisiunii ”Intrebarea mesei rotunde”. Cei doi au stat la povesti, au ras, s-au amuzat si au facut degustari.

Printre alte intrebari si curiozitati, Marius Manole a intrebat-o pe Andreea Esca cu ce vedeta din showbiz nu ar fi de acord ca Alexia si Aris sa aiba o relatie de iubire. Prezentatoarea TV nu a stat pe ganduri si a marturisit ca cei doi copii ai sai ar trebui sa aiba povesti de dragoste cu cine vor ei.

Iar apoi Marius Manole a pus o intrebare de baraj: ”Daca Alexia Eram s-ar iubi cu Tzanca Uraganul?”. Ei bine, Andreea Esca nu s-a sfiit sa spuna ce crede despre manelist, dar si despre alegerile fiicei sale in materie de potentiali iubiti.

Marius Manole: Asa ai fi de acord cu toata lumea?

Andreea Esca: Da. Singurele lucruri de care mi-e teama este sa n-aiba o influenta negativa in sensul… nu stiu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare ca-i cel mai rau lucru care se poate intampla. Si realizez, fara sa vreau, ca sunt din ce in ce mai prezente in viata de zi cu zi.

loading...
Marius Manole: Dar daca ar fi cu Tzanca manelistul?

Andreea Esca: Nu cred ca pot veni cu cineva care sa fie chiar atat de gresit, pentru ca eu totusi cred ca ai stat 18 ani in casa cu mine si cred ca se cultiva niste valori. Poti sa ai niste iesiri din decor, dar cred ca in final fiecare dintre noi ne intoarcem undeva unde am fost crescuti, educati si invatati.

Marisu Manole: Dar stii cine e Tzanca Uraganul?

Andreea Esca: Bineinteles ca stiu. E primul in Trending pe Youtube”, a fost discutia intre Andreea Esca si Marius Manole.

Dupa ce Alexia Eram a plecat sa studieze la o universitate din Londra, iata ca a venit si randul lui Aris. Tanarul a fost admis la o universitate din Barcelona si abia asteapta noua etapa din viata lui. Andreea Esca este foarte mandra de fiul ei, insa marturiseste ca despartirea de Aris a fost grea.

”A fost mai greu decat am crezut. Nu acum cand l-am dus, prima data cand a plecat, pentru ca el a plecat inainte si mi-am dat seama ca wow, e un pas important in viata de familie. Sunt foarte mandra de Aris ca a facut o alegere buna. Cred ca aceasta facultate si locul unde este i se potrivesc si sunt foarte fericita ca s-a acomodat bine, ca il simt ca e multumit si fericit. Imi pare bine ca este si cu destul de multi colegi din liceu, ceea ce inseamna ca nu va fi singur pe acolo. E important pentru un tanar la varsta asta, pentru prima data plecat singur intr-o alta tara, sa aiba prieteni alaturi de el”, a marturisit Andreea Esca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro