Andreea Mantea, zi de nastere intr-un loc special! Prezentatoarea TV are o singura dorinta

Andreea Mantea a implinit, astazi, frumoasa varsta de 35 de ani! Celebra prezentatoare de televiziune traieste cele mai minunate momente!

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute si frumoase prezentatoare de televiziune din intreaga tara! Moderatoarea a implinit, astazi, 35 de ani, fiind plecata intr-un loc special, acolo unde petrece clipe de neuitat. Vedeta si-a petrecut ultima seara inainte de ziua ei de nastere, pe mare. Andreea isi doreste ca la 35 de ani sa fie la fel de puternica si sa aiba zilnic cate un zambet pe buze.

” Ultima zi de 34. Am plecat pe mare ca sa imi petrec noaptea alaturi de luna plina.? #35 sa fii bun si bland! Sa ma ajuti sa fiu la fel de puternica si sa imi aduci macar un zambet pe zi! ? #CeleReleSaSeSpeleCeleBuneSaSeAdune.

Doamne ajuta! ??”, este mesajul scris de Andreea Mantea, cu ceva timp inainte de ziua ei de nastere.

Mii de internauti si oameni care o apreciaza pe Andreea i-au transmis mesaje cu felicitari si i-au urat toate cele bune: ”La multi ani fericiti si sanatosi!/ Esti superba de frumoasa Andreea Mantea/ La multi ani sanatosi si frumosi!/ Multi ani frumosi si sanatosi si de acum inainte! Happy birthday”, au fost doar cateva mesaje de pe internet.

loading...
Cunoscuta prezentatoare TV a tinut sa le multumeasca tuturor celor care o apreciaza si i-au transmis mesaje si urari numai de bine. ” Bine ai venit, 35! ?? Va multumesc tuturor pentru toate mesajele superbe!!! Sunteti niste oameni minunati! Va multumesc din tot sufletul pentru ca mereu imi sunteti alaturi! ????”, a scris Andreea Mantea, astazi, de ziua ei de nastere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro