Bianca Comanici si Livian Pop, din nou impreuna

Bianca si Livian de la Puterea dragostei au fost cel mai discutat cuplu din reality show traind o poveste de dragoste presarata cu multe suisuri si coborasuri.

Bianca Comanici si Livian Pop au trait o poveste de dragoste incendiara pe platourile de filmare ale reality show-ului matrimonial Puterea dragostei, insa si dincolo de ea.

Cei doi s-au iubit cu foc, insa relatia lor a fost sortita esecului imediat cum au iesit din casa Puterea dragostei. La momentul respectiv, Bianca Comanici care credea ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche a dezvaluit ca a suferit, a plans, a impartit si bune si rele cu cel pe care l-a iubit nebuneste.

” Uneori am impresia ca m-a iubit, uneori am impresia ca nu m-a iubit si…m-ar face foarte tare sa sufar, sa stiu ca nu m-a iubit. Am stat zi de zi cu un om, am impartit si bune si rele, si lacrimi si zambete. Nu cred ca n-a existat nimic si nu cred ca a fost cusuta cu ata alba pentru ca multe lucruri se intamplau si din cauza mea.

loading...
Eu de multe ori fortam anumite chestii, cum s-a intamplat acum cateva luni, in noiembrie, in momentul in care el m-a cautat pe mine, dupa ce el s-a despartit de mine.. Am incercat din nou sa-i arat ca-l iubesc si ca vreau sa ne impacam, desi era intr-o relatie cu altcineva.

La momentul respectiv am considerat ca trebuie sa ma duc sa vorbesc cu el fata-n fata, la Cluj.

M-am dus, fara sa stie absolut nimeni. M-am dus in Cluj sa ma intalnesc cu el, pentru ca stiam ca fata-n fata nu avea cum sa ma minta. Atunci a refuzat sa se vada cu mine si atunci am considerat ca este momentul sa trec mai departe.

Eu cred ca am iubit cu toata fiinta mea, pentru ca eu in momentul de fata nu-l urasc.

Nu-mi este nici indiferent dar nici nu-l urasc. Eu il am in minte asa cum l-am cunoscut. Un om minunat, pentru mine a fost cel mai bun lucru care a putut sa mi se intample. Datorita lui sunt 30% din ceea ce sunt astazi. M-am gandit la un moment dat ca n-a fost iubire, dar a fost.”

In aceasta duminica, Bianca si Livian sunt prezenti la Roata Norocului in calitate de invitati.

Editia cu cei doi castigatori Puterea dragostei a fost filmata imediat dupa ce cei doi au revenit din Turcia si inca erau impreuna.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro